|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
moja wish:) moze masz:)
nieaktuLNY
na poczatku zaznacze ze nie szukam odlewek odsypek itp ![]() Kochane szukam: wszystko z VICHY normaderm ale nie tylko tusze do rzes cienie brazy i beze bazy z silikonem szampony do wlosow odzywki do wlosow zniszczonych slabych bez zycia(joanna,garnier ipt odpadaja) maski do wlosow(jak wyzej) maseczki z glinka mat morphose loreala chance chanel lacosty diesel meskie ciuchy NOWE xl xxl fajne meskie perfumki dezodorant do higieny intymnej staniki 85B nowe byl nie miekkie ![]() bucikow emu/ugg 40 wszystko z ESPRITA edc(prawie wszystko) tipsow najlepiej french zeli uv pedzli pianki do golenia meskie dezodoranty NIVEA damskie i meskie sukienek czarnych mini roz 40/42/44 zalezy zakietu czarnego mleczka do demakijazu 5DIORAw odcieniach brazu i bezu i wszystkiego co wpadnie w oko ![]() kuscie ![]() TEGO PRAGNE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NIEAKTUALNY
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2010-10-12 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: moja wish:) moze masz:)
u mnie czarny tusz Wibo i cienie brąz-beż miss sporty
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.