|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pierwszy raz
hej! mam problem... ostatnio zdecydowalismy sie z chlopakiem na wspolzycie, byl to nasz pierwszy raz (ja mam 18 a on 19 lat) ale nie bylo tak jak chcialam... z tego co wiem najwiekszy bol sprawia przebicie blony, ale mnie to az tak bardzo nie bolalo, za to potem bylo gorzej... moj chlopak wszedl we mnie tylko do polowy, moze nawet nie... bo bol byl nie do zniesienia... co moze byc nie tak? i jaka moze byc tego przyczyna? i wydaje mi sie ze nastepnym razem bedzie tak samo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: pierwszy raz
Cytat:
zapraszam do tego wątku ![]() a już co do pytania to: jednych boli mniej, drugich bardziej, to normalna rzecz
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że to normalne i nie masz się czym przejmować. pierwsze kilka razy nie jest aż takie przyjemne jak później
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Musisz sie rozluznic moze wypijcie wino ,pomału sprubujcie jeszcze raz nie ma sie czego bac ,nie wiem moze sprubujcie czegos do nawilzenia..
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
też miałam ten problem
![]() myślę, że rozluźnienie + nawilżenie to klucz do sukcesu. zadbajcie o nastrój, może odrobinę alkoholu i odpowiednio długą gre wstępną i powinno być dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.