|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dobry fryzjer- Piotrków Trybunalski
Witam,
Poszukuję dobrego fryzjera w Piotrkowie Trybunalskim. Macie dziewczyny jakieś swoje typy? Będę wdzięczna za wszystkie informacje. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dobry fryzjer- Piotrków Trybunalski
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A mogłabyś napisać gdzie dokładniej ma salon pani Basia?
Jakie są u niej ceny ? Byłabym wdzięczna za informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z cenami to szczerze mówiąc różnie, ja jakos tała klintka zawsze płacę mniej, ale generalnie ceny są umiarkowane. Zawsze możesz na początek zapytac ile będzie kosztowało obcięcie/farbowanie czy co tam chcesz robic, żeby nie było później zaskoczenia ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Też sprawdzę to na Łódzkiej, a jest ktoś jeszcze z Piotrkowa może kogoś polecić? W tym problem że mam bardzo grube i długie włosy i niektórzy 'fryzjerzy' już jak do mnie dochodzą to się boją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Polecam Magdę z Ateby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Halo Halo dziewczyny podbijam!! Gdzie chodzicie do Fryzjera w Piotrkowie?? Chodzi mi o naprawadę dobrego fryzjera- cena nie gra roli, byleby się znał na rzeczy. Ja byłam w Agacie, w klubie fitness Monika (ul. Belzacka, na górze była kiedyś fryzjerka, teraz to nie wiem), przy Słowackiego koło Delty (taki fioletowy szyld- nie pamiętam nazwy) oraz w dwóch salonach koło Polo Marketu przy pętli. Niestety żaden z nich się nie sprawdził, a w większości niestety muszę przyznać, że fryzjerzy mieli technikę jak dla starszych pań. Tragedia! A co powiecie o Gabriel hair spa, salon Monika i coco-clinic? Byłyście tam może?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Ćwiczę od 10.07.2012. Mój trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuje za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja tez bylam w Coco u obu pan,z tym ze na czesaniu,modelowaniu i podcieciu grzywki.Na pewno tam wroce.
Bylam tez w kilka razy Atebie u Bozenki.Wg mnie jest najlepsza w salonie w farbowaniu wlosow.Ciecie tez jest OK. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Mam pytanko nie orientujesz się może czy ta fryzjerka nadal pracuje w Coco? Szukam jakiegoś fryzjera i nie mogę się zdecydować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Polecam Montownie Fryzur (na jednośći narodowej) tam w tych segmentach naprzeciwko pętli mzk na slowackiego. Fryzjerka Monika naprawde zna sie na rzeczy! Nigdy nie bylam tak zadowolona z farby i obciecia a cena tez ok, no i pierwszy raz u frzyjera na farbie zaproponowano mi kawe wode itp. Polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
W przeciągu ostatniego roku byłam na Jadności i w Coco. Powiem tak: i tu i tu mnie panie nie zachwyciły. W Coco propagują naturalne włosy (fryzjerka w ogóle odradzała mi farbować) i moim zdaniem nie znają się na stylistyce. Fakt, jeśli chodzi o pielęgnację dowiedziałam się wiele ciekawych rzeczy, natomiast obcięcie to moim zdaniem koszmar. Liczyłam na inwencję twórczą fryzjerki i niestety się przeliczyłam - podcięła mi końcówki i wygryzła przód-łaaaał
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Aaaa zapomniałam dodać, że byłam też w Gabriel Hair Spa (teraz Ateba) i niestety też rozczarowanie... Obcinał mnie praktykant (chyba), no i faktycznie nie powiem masaż głowy był świetny, ale...tylko masaż.Włosy wyglądały jak zawsze, a z portfela ubyło 30zł...:/ Na szczęście ze względu na poranną godzinę, trafiłam na promocję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.