|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Złe dobrego początki ;)
Na wstępie się przywitam, bo jestem tu po raz pierwszy. Dopiero zaczynam swoją przygodę, bez żadnego przygotowania i ze skromnym zasobem materiałów, ale mam nadzieję, że z pomocą doświadczonych wizażanek, kiełkujące zainteresowanie może przerodzi się w coś więcej
![]() Wypraszam więc o łaskę dla początkującego amatorszczaka ![]() No i oczywiście przepraszam za jakość zdjęć z lampą. Poczytałam, popatrzyłam, nauczę się ![]() Na początek dwa. Do pierwszego użyłam: cieni Inglot 02, 652, 63, 93, 49, tuszu Bourjois Volume Glamour i tego czego nie widać ![]() Do drugiego: cienie Inglot 02, 326, 93, tusz Bell Zoom Zoom, podkład Inglot AMC Cream Foundation, puder Vipera, róż Bell 2 Edytowane przez Aleetzya Czas edycji: 2010-10-01 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
Dot.: Złe dobrego początki ;)
Witaj na MM
![]() Makijaże bardzo ładne. I zdjęcia też. Widać że masz wprawę w malowaniu. Piękne masz rzęsy Jedynie maluteńkie ale to leciutki prześwit na powiece (widać to na ostatniej fotce) I ja bym bardziej zaznaczała dolną powiekę (ale ja mam do tego ciągotki) i modelowania buzi nie widać I wstaw listę kosmetyków (edytuj 1 post i tam dopisz) bo taki jest regulamin MM ![]()
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2010-10-01 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wielkie dzięki! Edytowałam
![]() Nie mam wprawy w malowaniu, zwykle się nie maluje i takie makijaże jak dotąd robiłam od wielkiego święta, ale coraz bardziej mi się to podoba ![]() Winna jestem sprostowanie, że te "piękne rzęsy" tylko na pierwszym makijażu są moje, drugie należą do siostry, niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jak na pierwszy makijaż to całkiem nieźle
pierwszy bardzo ładny, drugi też ![]() tak jak kasia napisała, brak modelowania ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Witaj na MM
![]() Alez ta Twoja siostra ma rzesiska... ![]() Oba makijaze bardzo mi sie podobaja, w 1 zewn kacik wyciagnełabym wyzej ![]() Nie widac modelowania co moze byc wina zdjec bo widze ze w liscie sa odpowiednie kosmetyki ![]() Czekamy na wiecej ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
troszkę w pierwszym zewnętrzny kącik do dopracowania, drugi ładny
![]() oba ładne ![]() ![]() pojawiaj się pojawiaj ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wolę prosto!
|
oba ładne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy fajny
![]() ![]() a tak ogólnie to debiut uważam za udany, witamy na MM, i wrzucaj nam tu jak najwięcej swoich dzieł ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Wielkie dzięki wszystkim za dobre słowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z tylkokasią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() CZekamy na nastepnnee ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
No więc wrzucam następne oko. Niestety znów naprędce i zdjęcie w sztucznym świetle
![]() Użyłam: bazy ArtDeco, cieni Inglot 02, 63, 134, 118, 112 i 110, eye linera Miss Sporty i tuszu Bourjois. Z góry dziękuję za uwagi i podpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Fajne, podoba mi się. Ładne cieniowanie i kreseczka rowna, ale na przyszlosc jezeli wrzucasz nastepny makijazto przejrzysciej jest to zrobic w nowym wątku
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Swietny Makijaz, ale ja go bym wlasnie widziala w oddzielnym wątku, bo jest na co popatrzeccc!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.