|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ja schudłam 38 kg
Ważyłam 98 kg i schudłam do 60 kg. Przy tej wadze nie można było mówić o silnej woli (gdybym ją miała nie dopuściłabym do nabrania takiej masy). Miałam wielki zapał do odchudzania i ćwiczenia niestety tylko przez kilka dni. Kiedy robiłam sie głodna, zmęczona i nie widzialam znacznego efektu natychmiast wpadalam w depresje i dobieralam się do ciastek. Moja dieta szła w zapomnienie a zamiast spadku wagi przybierałam dodatkowe pare kilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ja schudłam 38 kg
Ja rowniez schudlam, ale nie 38 kg tylko 27 kg.
W dwoch czesciach, 1 byla stopniowa od zimy 2009 do maja 2010-9 kg druga intensywna, ktora trwa dalej - od maja do teraz -18 kg
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
A ja schudłam z 91kg do 72kg w dwa miesiące, dużo cwiczyłam, jadłam praktycznie wszystko tylko w mniejszych ilościach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Gratulacje dziewczyny życzę Wam utrzymania wagi po diecie.Ja wagę utrzymuję już 7 lat i wierze ze wygrałam swoja walkę z otyłością.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
gratuluje dziewczyny!!!!!!!!!!!!
a co za diety stosowalyscie??? kja tez by,m chciala schudnac nei to zeby do slubu ktory bede miala za 2 lat aale dla samej siebie, po wakacjach ciezko wchodze w spodnie no i mo jnarzyczony przyznal ze urusl mi brzuch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
a ja głupich 10 kg nie mogę zrzucic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.