|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
WSP TWP poprawki
Szukałam na forum ale nie znalazłam. Jest może ktoś kto studiuje/studiował w WSP TWP w Katowicach?
Orientujecie się ile co sie dzieje jeśli nie zda się egzaminu poprawkowego? Czy można mieć jeszcze po nim jedną poprawkę? Czy co wtedy? Widzę, ze jest cos takiego jak warunek za 350zł ale o co w tym chodzi? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: WSP TWP poprawki
W tym roku zaczynasz studia ?
Bo ja tak ![]() I też jestem ciekawa odpowiedzi na Twoje pytanie ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Warunek jest wlasnie po niezdanej poprawce. Placisz i przechodzisz na kolejny rok z tym niezaliczonym przedmiotem i nadrabiasz go np w nastepnej sesji lub za rok, zalezy jak sie ugadacie z wykładowca. Jesli juz studiujesz to dziwne ze nie wiesz takich rzeczy... No chyba ze nie to zwracam honor:P Aha i nie jestem z Twojej uczelni.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nie przywiązywałam uwagi do informacji o poprawkach bo zawsze dobrze sobie radziłam z nauką a tu kuku.
nikaczekolada-Ja jestem po pierwszym roku-i myślę, ze jutro zaliczę ten egzamin...a tak się boje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Taa.. w WSP TWP Katowice
![]() A Ty ? Mówisz, że ciężko ? <szczeka zębami> Jest się z czego uczyć ? Dużo materiału ? Opowiadaj co przeżyłaś i jakie wrażenia, bo z miłą checią dowiem się nawet jakiś bzdetów ;D Zawsze mogą mi pomóc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.