|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pozbądźmy się go ;p
W sumie nie wiem jak zacząć... Ogólnie nie jestem grubą osobą, odłożyło mi się tylko tłuszczyku tu, czy tam... Bardzo chciałabym się go pozbyć i nie wiem za bardzo jak. Postanowiłam zacząć od poniedziałku 27 września. Mam w planach Zumbę i może Tabatę... Macie jeszcze jakieś pomysły? Niestety nie mogę stosować, żadnej diety, ponieważ w szkole mamy posiłki o stałej niezmiennej porze ;/. Chciałabym schudnąć, żeby lepiej czuć się we własnej skórze i mam jeszcze jeden powód, ale o tym wspomnę jak się uda.. ;p. Wiem, że proces odchudzania może trochę potrwać, ale mam nadzieję, że uda się do grudnia. Nie znalazłam dokładnych opisów w innych wątkach, choć mogłam źle szukać ;p. Bardzo prosze was o pomoc, to dla mnie bardzo ważne... http://1.1.1.5/bmi/imgx.wizaz.pl/for...nowe/prosi.gif
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pozbądźmy się go ;p
Polecam Dukana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
A jak my Ci niby mamy pomóc jak nie "możesz" stosować diety?? Jakby Ci zależało, to byś znalazła jakieś rozwiązanie.. Dla chcącego nic trudnego!! O jakiej porze masz te posiłki że definitywnie nie możesz sie odchudzać??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
[1=78366539b4b6f6153fe83f7 4bc8dfd6d5935c0ba_5ec707f 2bba47;22330045]A jak my Ci niby mamy pomóc jak nie "możesz" stosować diety?? Jakby Ci zależało, to byś znalazła jakieś rozwiązanie.. Dla chcącego nic trudnego!! O jakiej porze masz te posiłki że definitywnie nie możesz sie odchudzać??
![]() No fakt, może nie najlepiej to napisałam... Ale chodzi o to, że do szkoły idę na 8, w środę tylko na 9. Jasne 2 śniadanie mogę zjeść praktycznie na każdej przerwie, ale obiad mamy o 13. Tu może nie ma jeszcze takiego problemu, ale mieszkam daleko od szkoły, a dodatkową chodzę na lekcje gry na keyboardzie lub na próby zespołu. Więc w dom jestem zazwyczaj o 18... Więc tak jak jest w większości diet: 5 posiłków w równych odstępach czasowych raczej odpada, ponieważ od obiadu w szkole do powrotu do domu nic nie jem, czasami zdarzy się przegryźć jakieś jabłko lun batona i tyle ;/ ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Ok poszukam trochę, poczytam i zobaczę, może się jakoś uda wpleść w rozkład dnia... Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Wiesz, ja i tysiące innych dziewczyn mają dokładnie tak samo, studia-i to nie raz dwa kierunki, do tego praca i mnóstwo innych obowiązków i jakoś sobie radzą.. Więc i tak nie rozumiem.. Co za problem poświęcić 15 minut minut co 2-3 godziny? Myśle że dasz radę!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
[1=78366539b4b6f6153fe83f7 4bc8dfd6d5935c0ba_5ec707f 2bba47;22343583]Wiesz, ja i tysiące innych dziewczyn mają dokładnie tak samo, studia-i to nie raz dwa kierunki, do tego praca i mnóstwo innych obowiązków i jakoś sobie radzą.. Więc i tak nie rozumiem.. Co za problem poświęcić 15 minut minut co 2-3 godziny? Myśle że dasz radę!!
![]() ![]() Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.