![]() |
#1 |
BAN stały
|
♥ H&M, ZARA, BERSHKA i inne u LikeTheChocolate ♥
nieaktualny!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post22065712 Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-14 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: ♥ H&M, ZARA, BERSHKA i inne u LikeTheChocolate ♥
Zara
piękna kurtka/krótki płaszczyk czarna na zamek i zakrywane zatrzaski z tyłu wielki odkładany kołnierz wcięcie w talii, bardzo kobieca stan idealny; rozmiar 36 (299zł) Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-01 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Stradivarius - ogromna torebka, lakierowany granat, ma wady inf dla zainteresowanych
Crop - listonoszka w żywych kolorach NIKAP-n HANDMADE - śliczna, nowa torebka, wykonana przez wizażanke Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-30 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
thisrt oversize
"there's nothing to fear but fear itself" od xs do m Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-30 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Mango
przepiękny swetr w kolorze złotym/beżowym/nude przeszywany złotą nitką z metki L - zmniejszany u krawcowej do S jest nowy, bez metek - kosztował 149zł. Szary kardigan dostałam go z wymiany - połowy cyrkonii nie było uzupełniłam je termo-ćwiekami miejscami są małe kropki kleju (przy dżetach) ale słabo widoczne rozmiar S rezerwacja dla mhm08 oba sweterki rozciągliwe, spokojnie nadają się na rozmiar wyżej (oba dość długie) Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-01 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
C&A -Piękne miętowe spodenki do noszenia w talii - guma ślicznie się tam zbiega, najlepiej będzie wyglądać na 36 (nogawki będą luźne) ale na 38 również będą dobre, stan bdb+ OSTATNIA FOTKA B. PODOBNYCH SZORTÓW, UKŁADAJĄ SIĘ NIEMAL IDENTYCZNIE Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-30 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Piękna sukienka floral+koral
![]() ![]() ![]() Dorothy Perkins (chyba ![]() stan idealny Bershka luuuuźna tulipanowa tunika, to jest rozmiar L, ale ja przy S nosiłam ją na plaży na strój, jako luźną, jest mega - składa się z topu i tuniki na to Lniana mała czarna, na co dzień, bardzo wysokiej jakości, rozm 38 karenw Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-31 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
H&M
satynowa tunika koszulowa piękna, sięga do ok połowy ud rozmiar 34 (pasuję aż do 38, poprostu różnie się układa) w jednym miejscu ma zmechacenie, uaktualnie opis, jezeli uda mi się to usunąć TOPSHOP tunika, a nawet sukienka (dośc długa) kobaltowa z biało-kremowym haftem u góry jest piękna i kosztowała naprawdę sporo rozmiar 36 (osoby od 34 do 38, po prostu nakażdym inaczej wygląda, ale dobrze) stan bdb [159zł] MBYM czarna koszula babydoll rozmiar 36, nowa z metką zdjęcie rozjasnione, w zreczywistości jest kruczoczarna Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-07 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Denim.Co - Atmosphere piękna bokserka w kwiaty - floral
żywe kolorki, rozmiar 8, stan idealny// nie ma niunik Błękitna bluzeczka z żabotem/falbanką rozmiar xs. dopasowują się do ciała, pasuje nawet na s i małe m stan idealny - nie wiem czy chcę oddać ![]() Mango basic - gładka koszulka bokserka, rozmiar M stan bdb+ Bershka biały t-shirt z nadrukiem rozmiar S, stan bdb Love never dies - xs/s stan db+ Make me smile for a while, S, bdb+ H&M, beżowy long shirt; idealny srutututu17 Bluzeczka z lego-czachą, S, ma małą dziurkę, ale na życzenie zakleje ją cyrkonią/termoćwiekiem Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-29 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
TOPSHOP - Marynarka, wypada rozm 38, stan idealny
ZARA - Marynarka w kratkę, rozm XS/S, stan idealny gaga_18 Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-28 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
H&M - koszula w kratę, S, stan idealny
Mango - granatowa marszczona koszula, XS/S, stan idealny Czerwona koszula w groszki, rozm 40 Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-07 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
H&M czarny top na ramiączkach, cały z FRĘDZLI, stan idealny, rozmiar S (99zł)
HOLLISTER piękna tuba babydoll, rozmiar xs, biało-koralowa, stan bdb Tally Weijl bluzka-tunika tuba, przód z cekin tył gładki, czarna, stan idealny rozmiar H&M - śliczna koszulka szary melanż, nowa bez metek xs Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-01 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
TOPSHOP - piękny marynarski kombinezon
![]() Mango - marynarskie szorty w paski, kupiłam ostatni 42 rozmiar i zwężyłam do 36/38 ![]() Monnari - piękne białe bermudy do połowy uda, dodatki marynarski - granatowe paski po boku na zakładce i guziki wybredna tu będę ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-07 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
h&m, 38 tylko za coś mega,nie obchodzi mnie, że była tania tylko to, że udało mi się ją złowić i jest cudna! niunik
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-29 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
H&M - long - nietoperz w paski, nowy; tylko za coś meganiunik
TOPSHOP - wycięta metka rozmiar 36, piękny sweterek daleko za pupę (do legginsów), dorobiłam śliczne guziki i wygląda cudnie, stan idealny ![]() ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-07 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Mirage - sweterkowa bluzka-kamizelka, świetna na koszulę, stan idealny S/M
x1 - kremowa x1 - czarna Cocomore żółta bombka, stan bdb, S Miętowa bluzeczka Wanted z cyrkoniami, stan bdb-, S "D&G" ![]() ![]() H&M - delikatna koszulka w paski, S, rozciągnięta lekko przy dekolcie (widać na zdj), stan db - mogę dorzucić do wymiany Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-19 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Denim.Co- Atmosphere kamizelka ala Balmain, jasny jeans + duże guziki
rozmiar 38 , nowa Tally Weijl xs/s śliczna kamizelka dwurzędowa, czarna w jasne cienkie paseczki, stan bdb+, na mnie za mała Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-07 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Wężowa eko-skórka, rozm 38 rezerwacja dla mhm08
Atmosphere - wiatrówka w kolorze khaki, 36 (może zostawie sobie i wstawię złote zamki) Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-30 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
H&M złota narzutka, nowa z metką cena 99zł
F&F - tunika oversize w jaskółki, stan idealny Sukienka w pasy, stan idealny (rozm z metki 12, ale to 36/38) all Clockhouse - szary kardigan/narzutka z kieszeniami, długa, stan idealny , rozm 36 niunik Cubus - pasiak nietoperz, jak zgolę stan będzie bdb KinaMarcepanowa Marynarski worek Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-07 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
biżuteria - głównie z sieciówek. nie dodaję od tak biżuterii do wymian, za każdą sztukę płaciłam zazwyczaj od 10 do 40zł, więc nie dodaję nic gratis ;p
opisy później. przejrzycie fotki ![]() // nie ma naszyjników z 3zdj.,i, fioletowej bransoletki, srebrnej plastikowej bransoletki Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-22 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
albumy na zdjęcia
ramka na zdjęcia breloki serce his/her Claire's Kuferek Loreal Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-29 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Cocomore sukienka rozm 38
Cocomore sukienka rozm 40/42 Eclipse spódnica z lnu rozm 38 (droga firma) te rzeczy są nowe Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-19 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
arafatka ogromna
![]() kobaltowa apaszka Camaieu szaliczek pasiak Monnari marynarski pasek od spodni (bez znaku firmy, mogę pokazać spodnie od kompletu) Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-01 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
różne:
koraliki do wyrobu biżuterii - zgrzewa się je żelazkiem duperelki NICI ITD, najchętniej oddam wszystko na raz guziki oddma po 10szt Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-19 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
1.grill elektryczny ELEKTRYCZNY GRILL RACLETTE CLATRONIC RG 2892 2. ANTYCELLULITOWY MASAŻER PÓŻNIOWY CELLULES Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-07 o 06:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
Miętowy kardigan, 38, bdb
Zara - piękny szary waterfall, stan idealny 169zł, z metki L ale to uni torbę Handmade coś u mnie?? ![]()
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Znajdziesz coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1282210160 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.