|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Almost Powder, sypki Clinique , Diorskin Forever, Dior Nude Sculpt , Nouba Earth
Witajcie!
WSZYSTKO AKTUALNE ZAPRASZAM DO WYMIANKI ))Nazbierało mi się znowu trochę pudrów do oddania, gdyż postanowiłam minimalistycznie używać tylko 2. ![]() Wszystkie kosmetyki pochodzą z pewnych źródeł jak Douglas lub Truskawa, są nowe lub testowane, z kartonikami itp, czasem są w uzyciu takze proszę ew. pytać o stan zużycia, Szukam przede wszystkim zapachów, np. Versace Medusa Hugo Boss Orange Idole d'Armani EDT DKNY Pure EDT Shiseido ZEN 2009 Cerutti 1881 Biotherm Eau d'Energie J'adore 1.Clinique, Almost Powder Makeup SPF 15 (Podkład mineralny prasowany SPF 15) kolor medium 05 KWC Niewielkie zużycie może 5%, jest pędzelek i kartonik. 2.Clinique, Blended Face Powder & Brush (Puder sypki) kolor 03 transparency KWC Użyty 2 x na całą twarz, pędzelek od kompletu nieużywany. 3.Christian Dior, Diorskin, Forever Compact kolor 030 medium beige KWC użyty kilkanaście razy na całą twarz, puszek uprany, kartonik lekko pognieciony. DODAM AKTUALNIEJSZE ZDJECIE JAK KTOS BEDZIE ZAINTERESOWANU BO OSTATNIO UZYWAŁAM GO ZNOWU. Mam jeszcze Estee Lauder Platinum Illuminator, z wymianki, z 40% zuzyte. 5. Nouba Earth Powder, kolor 5. zużycie na zdjęciu. 6.BEYU Catwalk Mascara, kolor czarny 1 x uzyta ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------
Edytowane przez _Novotna_ Czas edycji: 2010-08-31 o 21:03 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Almost Powder, sypki Clinique , Diorskin Forever, Dior Nude Sculpt , Nouba Eart
Coś u mnie za almost powder? I czy on bardzo ciemny jest, bom opalona, ale nie wiem, czy aż tak
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Almost Powder, sypki Clinique , Diorskin Forever, Dior Nude Sculpt , Nouba Eart
Witaj!
Znajdziesz coś u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444989 Za puder Nouba? Oddam dużo |
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(choć teraz też troche sie opaliłam) Annulenko juz wczesniej przegladałam Twój watek i niestety nic nie wpadło mi w oko.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
i co ? sprawdziłaś może ten tusz?
bo chyba wtedy nasza rozmowa utknęła na tym, że masz sprawdzić, czy Ci pasuje
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, niestety nie sprawdziłam bo w moim Douglasie nie ma Heleny
![]() ale czytałam recenzje na KWC i całkiem mnie ten tuszyk zainteresował :_ Natomiast nie pamietam o co u mnie pytałaś chyba o Clinique sypkiego? czy coś jeszcze? Teraz tak patrze, że spodobały mi się te dwójki do smoka z Guerlain Może nasza wymianka dojdzie jednak do skutku??
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam duzy brazer Orlane -Paris 31g nr 02 naturalny odcien pudru brazujacego bezdrobinkowy ,raz maznela opuszkie palca a ma srednia karnacje i nie wiem ,ktory z twoich pudrow pasowalby ten puder to siostrzenicy
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2010-07-05 o 17:39 |
|
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Wracam z bronzerem
![]() czy Diorskin Nude wchodzi w rachubę?, mam go i lubię ale w testerze , nie powiem całość by się przydała
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
ja mam bronzer chanel i deborah
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
1.Clinique, Almost Powder Makeup SPF 15 (Podkład mineralny prasowany SPF 15) kolor medium 05 KWC Niewielkie zużycie może 5%, jest pędzelek i kartonik. 2.Clinique, Blended Face Powder & Brush (Puder sypki) kolor 03 transparency KWC Użyty 2 x na całą twarz, pędzelek od kompletu nieużywany. 3.Christian Dior, Diorskin, Forever Compact kolor 030 medium beige KWC użyty kilka razy na całą twarz, puszek uprany, kartonik lekko pognieciony. 4.Christian Dior, Diorskin Nude, Natural Glow Sculpting Powder (Podkład modelujący) kolor 032 sable rose KWC zużycie na fotce ??
|
#14 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tuszu jestem skłonna zrezygnować bo odkryłam w przypływie kryzysu finansowego żółty Maybelline ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;20486398]Wracam z bronzerem ![]() czy Diorskin Nude wchodzi w rachubę?, mam go i lubię ale w testerze , nie powiem całość by się przydała [/QUOTE]Chodzi o ten bronzer Clinique sunkissed?? Jesli tak to jak najbardziej wchodzi w rachubę Natomiast jeśli można to chciałabym zobaczyć fotke Clinique, bo nawet nigdy nie widziałam na żywo tyko fotki z KWC ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj,
mam Biotherm Eau d'Energie (pomarańczową) interesowałaby Cię?
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Weszłam na Twoją wish i mogę zaproponować: miniaturki: Fa rice dry, szampon czerwony gliss kur, dove zel pod prysznic, mini micel biodermy 150ml, mała tubeczka odżywki gliss kur repair, - miniaturki używane
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz dopisałam właśnie
![]() Jeszcze chętnie oddam probeczke Biodermy 40 matującej, 5ml niepelna z 3 razy uzyta po kropelce. ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- A jaka pojemność? I co za niego u mnie wypatrzyłaś?
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
interesuje mnie sypaniec clinique
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- w sumie to nic własnie ![]() edit: A mogłabym prosić o foto różu chanel? jaki to kolorek? chyba taki bardziej bronzer niż róż czy nie??
Edytowane przez _Novotna_ Czas edycji: 2010-07-06 o 16:24 |
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
oki
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Piszesz, że te miniaturki były używane - to chyba wobec tego nie bardzo, bo użycie miniaturek ciężko określić - no chyba że zrobisz foty?
Bo generalnie miniaturki to lubię brać na wyjazdy, a jak jest coś małego i zostanie z tego pól to już to nie ma sensu ![]() Gdybyś miała jakieś nowe i nieużywane, to oczywiście chętnie. |
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chce mi się robić zdjęć kosmetykom za 2-3zł, są użyte po raz czy dwa ale faktycznie ciezko okreslic stan zuzycia
pozdrawiam
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie
![]() Jakby Ci się coś przypomniało, co masz, to najwyżej możesz się u mnie wpisać. Również pozdrawiam! |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
czy cos za diorka nude
![]() |
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;20509801]mówisz i masz
[/QUOTE]To ja bym go chciała a Ty paskowanego Diora taaak?? Tylko jescze zapomniałam zapytać o kod produktu ![]() A masz jeszcze ten pyndzel do pudru brązującego o który kiedyś pytałam w starym wątku?
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
kod zobaczę w domu, pędzle też przepatrze,bo nie pamiętam czy komuś oddałam czy nie
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

))