|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wish lista fablous XS/S- zajrzyj, na pewno coś masz!Noszę rozmiar XS/S, buty 36/37 i rzeczy w takim rozmiarze poszukuję Za te rzeczy oddam wiele i chętnie poszukam poza wątkiem ![]() - puchowy (ciepły!) płaszczyk na zimę - ciepłe szaliki, czapki i rękawiczki - szary kardigan narzutka, taki luźny, bez guzików - kremowe/ bezowe haremki alladynki baggy - koszula tunika do legginsów - buty, buty i jeszcze raz buty ![]() ![]() - rurki Bershka 32 XXS - szara marynarka boyfriend's blazer - czarny zegarek na rękę z dużą tarczą - dobra suszarka do włosów (koniecznie z regulacją temperatury) - opaska do włosów z kwiatem - biustonosze w rozmiarze 65C - gładkie bokserki - kolorowe kryjące rajstopy r.2 Preferuję marki H&M, Bershka, Stradivarius, Cubus ale niekoniecznie
![]() Jeśli masz coś z tych rzeczy napisz proszę i od razu zerknij czy podoba Ci się coś u mnie. Jak nic nie znajdziesz to napisz czego szukasz, mam sporo rzeczy poza wątkiem ![]() Edytowane przez fablous Czas edycji: 2010-09-28 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wish lista fablous XS/S- zajrzyj, na pewno coś masz!
u mnie koszula do leginsów: )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam rajstopki turkusowe
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- i wlasciwie to koszulKe do legginsow tez, odezwij sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ale to niestety 40 a nawet 42
![]() Także pewnie odpada ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.