|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy to są powody do obaw?
Hej Wizażanki, mam problem, który chyba póki co spędza mi sen z powiek. Jestem od niedawna w związku choć znamy się od dawien dawna (tak jakoś wyszło). Generalnie od lat się kumplowaliśmy, w tym roku jakoś tak przeszliśmy na bardziej bliższą i intymną stopę. Problem jest tego typu, że wiem o nim bardzo dużo, sam się zwierzał zresztą. Jeszcze w tym roku sypiał ze swoją byłą, ot tak po prostu. Teraz nasze drogi się zeszły, jesteśmy w oficjalnym związku, jest cudownie i nagle znowu pojawia się Ona. Nie umiem chyba sobie poradzić z tym, że Tż ma taki dobry kontakt ze swoją byłą... może gdybym nie wiedziała, że spali ze sobą już po rozstaniu, ale niestety wiem i chyba czuję się poważnie zagrożona... A może powinnam trochę odpuścić? Jeśli schizuje to niech któraś z Was przyjedzie do mnie i mnie spoliczkuje
![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to są powody do obaw?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
A skąd wiesz ,że on z nią spał? Zwierzał ci się ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no tak napisała chyba, ja tak to zrozumiałam
hmm dla mnie połączenie łóżkowej przeszłości i późniejszej przyjaźni zawsze śmierdzi i dla mnie byłyby to powody do obaw. ![]() Ale nie mówię, że twój facet teraz cie będzie zdradzał czy coś. Po prostu poprosiłabym o ochłodzenie kontaktu. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Okłamał Cię kiedyś? Nadszarpnął Twoje zaufanie czymś? Jeśli nie to nie myśl o tym wcale i ciesz się życiem i związkiem z Nim ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
moze powiedz mu o tym? Wyjasniejcie sobie to
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.