|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Gęste włosy. Układanie fryzury.
Witajcie.
Już kiedyś pokazywałam zdjęcie swoich włosów i teraz mam takie pytanie: jak ułożyć włosy cieniowane w ten sposób? Obcięłam grzywkę mniej więcej tak jak na tym zdjęciu, a mimo wszystko nie chce mi się ona tak ułożyć. Czy dziewczyna na zdjęciu ma włosy raczej grube i gęste czy cienkie? Mogłabym prosić o jakąś poradę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gęste włosy. Układanie fryzury.
już kiedyś pokazywałaś zdjęcie swoich włosów no ale co z tego? nie śledzimy Twoich postów i daję sobie palec uciąć że niewiele wizażanek pamięta jak wyglądają Twoje włosy, więc jeśli chcesz porady to wklej swoje włosy tutaj, prędzej przeczytasz coś konstruktywnego.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ale postów mam na koncie tylko pięć i wątek jest wciąż na stronie głównej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jeśli wrzuciłaś już zdjęcia raz, to nie zaszkodzi i drugi. A to nam wszystkim ułatwi sprawę. Sądzę, że dziewczyna na zdjęciu ma gęste ale bardzo mocno wycieniowane włosy. Co do grzywki - miałam taką i cały czas mi się "zsuwała". Przedziałek na boku rozwalał się i musiałam nakładać tony lakieru. Strasznie mnie to denerwowało, aż w końcu postawiłam na normalną prostą grzywkę. Włosy cieniowane najbardziej podobają mi się spięte w luźny kucyk, tak, że niektóre pasma wypadają z niego. Można też spróbować zrobić rozkopany warkocz, jeśli masz dłuższe włosy. Poeksperymentuj!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to ty masz do nas prośbę, więc skoro chcesz pomocy to chyba nie oczekujesz, że będziemy same sobie szukać, nie? jeśli chcesz rady, to powinnaś wrzucić zdjęcie i tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.