|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Filmy - wasze ulubione ;)
Przyznam się, że od lat jestem wielką fanką horrorów. Moje ulubione to: Ring, Klątwa, Dark Water, Shutter, The Blair Witch Project. Lubię też thrillery: Mr. Brooks, Słaby punkt - moje ulubione. Ostatnio zaczęłam też oglądać dramaty romantyczne/melodramaty: Keith, Greta, Remember Me, Wciąż ją kocham. Jestem nimi zafascynowana! Jakie są wasze filmowe zainteresowania?
![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Filmy - wasze ulubione ;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To taakie miłe, dzięki ;p
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A ja z horrorów wyrosłam!
![]() ![]() Teraz wolę spokojne filmy, bez przesadnej pracy charakteryzatorów i efektów komputerowych. Mój ulubiony, to np. Rezerwat, Igraszki losu. Ostatnio Przystań przypadła mi do gustu i mile zaskoczyła. Z rezerwą podchodziłam do tego serialu, niedawno przypadkiem zobaczyłam fragment w telewizji i teraz zawzięcie oglądam.
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja najbardziej lubię filmy : Biegnij wyszukiwarko, biegnij oraz I twoją wyszukiwarkę też.
Polecam także zapoznanie się z działem Kultura(lnie) gdzie znajdziesz np. taki wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ulubione+filmy.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem fanką horrorów, ale chyba skrzywioną, bo już takie popularne mnie nie ciągną
![]() ![]() Z romantycznych podobał mi się Pamiętnik, ale jak każdemu ![]() A jednym z filmów, które mogę oglądać kilka razy jest Casshern ![]() Ostatnio obejrzałam Permanent Mightnight i byłam pod wrażeniem zupełnie inneej twarzy Bena Stillera.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Uwielbiam horrory i wszystko co jest straszne
![]() ![]() ![]() od paru lat jestem też fanką starych seriali, lata 70, 80 ![]() Uwielbiam Columbo, Petrocelli i inne ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
- Ring,Klątwa,dar Water, Shutter,The Blair Witch Project, Underground obejrzałam. Najlepsze horrory to są japońskie. ![]() - z thrillerów,to Jestem Legendą, Siedem dramaty to np. 7 dusz,ale nie przepadam za dramatami. Komedie-moje ulubione: Kac Vegas, Straszny Film (1,2,3,4) itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Z horrorów zaciekawiły mnie Wzgórza mają oczy 1 i 2 no i ostatnio w tv pokazali Silent Hill też był całkiem fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]() Już biegnę!! ![]()
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Dustfinggirl Czas edycji: 2010-09-20 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.