|
Notka |
|
Stylizacje Miejsce, w których znajdziesz pełne stylizacje i aranżacje Wizażanek. Zapraszamy do prezentowania swoich stylizacji i kreowania trendów. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przedwojenna narzeczona
Witam !
Chciałam zaprezentować Wam jedną z ostatnich moich sesji. Inspiracją była dla mnie przedwojenna elegencja, klasyka i delikatność. Modelka - Wiktoria Fotograf - Wiola Kawulak Modelka prezentuje ubrania z zaplecza mojej wypożyczalni. Biała sukienka retro z bufkami - upolowana sto lat temu i przerobiona przezemnie na krótsza wersje. Długie kremowe rekawiczki. Biały kapelusz z tiulowym kwiatem na rondzie. Czarna torebka zamykana na zamek - na uchwycie. Czarne masywne czółenka. Makijaż modelki wykonany jest w tonacji brązów i karmelu. Mam nadzieję, że stylizacja przypadnie Wam do gustu ![]() Joanna www.tapetowanie.org |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przedwojenna narzeczona
A tutaj zagubione w poprzedniej wiadomości zdjecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Chciałabym być ubrana tak do slubu! Sukienka bajka. Jeżeli chodzi o makijaż to zgadzam sie z Panią wyżej-ten brąz wyglada jak plama
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
WOW
![]() ![]() Natomiast makijaz to mi się tak średnio podoba, brązowy cien na powiece wygląda niestety jak nieroztarta plama. Natomiast usta wyszły ślicznie ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kochane wizażanki - dziękuje za opinie - czasem tak niestety jest, że fotograf za dużo photoshopem ingeruje w moja prace i nie widać cieniowania na powiece - ale nikt nie jest idealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
stylizacja okej <uwielbiam kapelusze
![]() ale makijaż nie bardzo.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.