|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() w czym na plażę?
nie wiem czy umieszczam w dobrym miejscu post, ale...nie wiem jak reszta wizazanek, ale ja od dłuższego czasu poszukuję ładnego kostiumu jednocześciowego. Macie jakieś typy i gdzie je można spotkać na terenie Łodzi/ Warszawy? Znane sieciówki teoretycznie mają w ofertach kostiumy monotankini ale zazwyczaj nie widać ich w sklepach, a jak już są to nie wyglądają zbyt ciekawie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: w czym na plażę?
Szczerze to tez czegos szukam;/ tylko mam problem bo szukam jakiegos czadowego kostiumu najlepiej jednoszczesciowy( samo sobie przeczy ehh;/) Musze zaslonic brzuch (nie jestem gruba ale nie wyglada super po dwoch ciazach) i biodra(rozstepy lekkie) Jestem szczupla i wysoka i mam niestety male piersi oraz dramat jaki stroj wybrac;/ nic nie moge znalezc w necie ciekawego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja dzis przysiadlam i poszukalam znalazlam jeden fajny sklep w ktorym chyba kazda z nas cos znajdzie ja znalazlam
![]() http://www.strojekapielowe.com/index...e=&key=&page=5 sa fajne nieobciachowe stroje jednoczesciowe i dwu ze spodniczka co mnie bardzo ratuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to strój 2-częściowy . Ja upatrzyłam sobie ten ze stronki, która podała kanni , Self 388 brąz push up, http://www.strojekapielowe.com/images/pusty.gif89.99 zł -uroczy i kolorek, który lubię bardzo
![]()
Zanim zostałaś poczęta-pragneliśmy Cię, zanim się urodziłaś-kochaliśmy Cię, zanim mineęa pierwsza minuta Twojego życia-byliśmy gotowi umrzeć dla Ciebie:TO JEST CUD ŻYCIA! ![]() Taki,ktory pokocha nie "za" lecz "pomimo ze" Będzie mnie kochał dziś bardziej niż wczoraj, ale mniej niż jutro.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
bikini
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bikini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.