|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
5 kg mniej...
Witam
na początek wiem, że jest mnóstwo wątkow na tym forum o dochudzaniu, ale przejrzałam sporo z nich i nie znalazłam nic specjalnego dla siebie ![]() cóż mierzę 162 cm, a waże 59 kg nie wyglądam tragicznie.. ale dużo odkładało mi się na boczkach, udach i pupie. trudno mi schudnąć, stosowałam racjonalne diety i te mniej racjonalne uczyłam się na własnych blędach. Ćwiczyłam, ale za to robiły sie mieśnie w wiekszej mierze np gdy biegałam, aerobik marnie wpływał Już nie mam pojęcia co stosować.. Nie jem dużo, zdarzy mi sie zjeść coś słodkiego, ale nie jest to odrazu pół tabliczki czekolady. Jem na ogół zdrowo, wyeliminowalam chipsy, frytki, fast-foody, gotowanie bogate w tluszcz chociaż jem białe pieczywo...staram się jeść ryby i mnóstwo ważyw i owoców.. a waga waha sie kilo raz w te raz w te ale zawsze wraca do punku wyjscia... I co zrobić ? Chcę tylko ważyć około 55-54 kg i mieścić się pewnie w rozmiar 38.. w ktory teraz mieszcze się ledwo pozdrawiam i dziękuje za pomoc ![]() Edytowane przez katarakta12 Czas edycji: 2011-01-06 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: 5 kg mniej...
znam te problemy, ale głowa do góry!
ja teraz ważę 55 kg, a ważyłam prawie 10 więcej kilka lat temu - poświęciłam prawie rok na MĄDRE odchudzanie bez efektu jojo i teraz jem wszystko i nie tyję, ale nadal trzymam się kilku cennych rzeczy: czyli mało chleba, mało ziemniaków, mało makaronów, słowo MAŁO ![]() ![]() powodzenia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: 5 kg mniej...
A stosowałaś jaką konkretną dietę, czy poprostu wyeliminowałaś cos na stalę i tak dalej ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.