|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Co na połowinki?
Niebawem połowinki.
Mam kilka kreacji ale: 1. Mam prostą białą koktailową sukienkę, i chciałam do tego ubrać koronkowe białe kozaczki, ale połowinki są w listopadzie i nie wiem czy to pasuje tak na biało... 2. mam też czarną sukienkę ze srebnymi wzorkami, jest ona gorsetowa za kolano, krój taki jak na filmach chodzi ły dziewczyny na potańcówki. ale mam małe piersi i jak sie tym gorsetem ściągnę to wyglądam jak decha. nie wiem może jakiś stanik inny. help |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Co na połowinki?
a co to za polowinki? gimnazjum,liceum studia?
dobrze by bylo jakbys wrzucila zdjecia tych rzeczy albo swoje zdjecie (figury) albo napisala cos o swojej urodzie i figurze
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Tylko nie białe, koronkowe kozaki
. BłagamTo już galny lepiej
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Biała koktajlowa sukienka brzmiała przyjemnie, ale koronkowe kozaczki, to serio nie mieści się w żadnych normach...
"krój taki jak na filmach chodzi ły dziewczyny na potańcówki" nie mam pojęcia o jaki chodzi... Może jednak wrzucisz foto sukienek, a najlepiej siebie w sukienkach? I podłączam się do pytania w jakiej szkole są to połowinki...
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Byłam w piątek na połowinkach. Królowały czarne, proste kiecki więc jeśli nie chcecie się wyróżniać to włóżcie coś w kolorze black
A jeśli chcecie to każdy inny kolor i zostaniecie zauważone. Poza tym nie przesadzajcie ze stylizacją. Pare lasek odwaliło się jak na stódniówkę i niezbyt to wyglądało Oczywiście sukienka obowiązkowo. No chyba, że umówicie się na jeansy. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam 04.10 -> praktycznie wszystkie dziewczyny były ubrane na czarno. Szorty + rajstopy, legginsy + mini, lub czarne rurki i czarny top... Ja miałam szarą spódnicę z wysokim stanem, fioletową bluzkę z h&m, pończochy samonośne z gatty
i czarne, wysokie szpilki. Do tego srebrny komplet: naszyjnik + kolczyki + bransoletka.Na moich połowinkach, które były wczoraj, też większość była na czarno, ale tym razem bardziej elegancko. Dużo koleżanek miało krótkie sukienki lub mini spódniczki. Tylko nieliczne były ubrane w spodnie lub szorty. Ja miałam czerwoną sukienkę (z czarnym paskiem w talii). I się wyróżniałam. A chłopak był zadowolony . Z fryzurą przesadziły 4 laski . Poszły do fryzjera i miały tak uczesane włosy, jak na studniówkę.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Kolejny półmetek mam w listopadzie i zastanawiam jak się ubrać, bo w tym miesiącu będzie już zapewne zimno.. może nawet spadnie śnieg. A chyba nie będę tańczyć w kozakach
i co teraz? jakieś propozycje?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
ja tez mam w listopadzie polowinki bedą one w klubie wiec nie chce sie wystroic jak na studniowke ;/ bo uwazam ze to glupie... Mam 174, jestem szczupłą blondynka o niebieskich oczach i jasnej karnacji :P zeby nie rzec wrecz bardzo jasnej :P planuje założyć różową sukienke, taką bardzo różową :P a nie jasną :P do tego czarne buty, czarna marynareczka czy tez czarna bluzka zarzucona na wieszch zeby tak stonowac ten kolor i srebne dodatki co myślicie o tym?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Bez zdjęcia to tak ciężko, moja wyobraźnia mi podpowiada, że to kiepskie połączenie, by nie rzecz bardzo kiepskie. Czarnym wcale nie stonujesz tego koloru, raczej go jeszcze podkreślisz.
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
a ja mam za miesiąc półmetek... mamy wynajętą jakąs sale.. bedzie dj.. większosc pewnie pójdzie w sukienkach... ale ja chciałabym isc w spodniach. Co myslicie o białych eleganckich? i co do tego? prosze pomóżcie!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ja ubralam sie tak, wybaczcie zdjecie pozowane na tle gablotki.. Ja bylam przeciwna jakimkolwiek glupawym zdjeciom z cyklu w domu przed impreza :P Aaa no i to byly co prawda otrzesiny ale w sumie motyw podobny
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też się wybieram w listopadzie na półmetek i tak naprawdę nie mam zielonego pojęcia jak się ubrać
myślałam o prostej czarnej kiecce ale najpierw musiałabym ją kupić a nie wiem czy jest sens skoro mogłabym pójść w czymś innymzaznaczam, że wszelkiego rodzaju szorty czy mini odrzucam na wstępie bo nie należę do osób najszczuplejszych ![]() macie może jakieś pomysły? |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
ja polowinki mam 15 listopada xD wszystkie idziemy w sukienkach nie mam jeszcze, ale mysle wlasnie o czarnej ... hehe juz pora jakas kupic
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
polowinki- 2 kl liceum
|
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Nie ma co się przejmować ubiorem na połowinki. W tym roku byłam już na dwóch, a w listopadzie czeka mnie następny. Wystarczy mała czarna i jakieś fajne szpile (niekoniecznie wygodne, bo zawsze można tańczyć bez butów). Jak impreza się rozkręci przestaniecie myśleć o tym jak wyglądacie, ważne żeby sukienka była wygodna, nie ograniczała ruchów. No i żeby ramiączko nie spadało, albo coś się nie podwijało, bo podczas tańca zamiast się bawić będziecie myśleć o tym jak wyglądacie. Chodzi o to żeby zabrać ze sobą dobry humor. I nie przesadzajcie z fryzurami od fryzjerów, bo na połowinki to lekka przesada
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Ja również niedługo mam połowinki u TŻ . Obowiązują eleganckie sukienki- połowniki bedą w motelu a nie w klubie, a przygrywać bedzie kapela weselna. Zawsze to jakieś urozmaicenie, ponieważ moje to bedzie zwykła impreza w klubie
W załączniku jest moja sukienka. Wybaczcie złą jakość ale zdjecie jest robione komórką w sklepie podczas przymiarek Jaką fryzure zrobić bo nie chce wygladać jak na studniówke http://www.lansik.pl/15575/taylor-sw...ukanie-faceta/ podoba mi się ta ale nie jestem przekonana czy nie bede wygladac śmiesznie
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam w piątek ;-) W kawiarni, ale takiej z salą do zabawy. No i wymyśliłam krótką czarną sukienkę bez ramiączek z grubym paskiem w talii, śliwkowe rajstopy, czarne obcasy, coś czarnego na ramiona (tu jeszcze nie mam pomysłu
) i fioletowe dodatki. Z fryzurą nie będę szaleć, prawdopodobnie tylko wyprostuję dokładnie.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Ja też mam polowinki za miesiąc, w moim liceum trzeba się wystroić...
Mam już sukienkę kolor- popielaty róż, obcisła , ale skromna, czarne buty, tylko nie wiem co zrobić by wszystko wyglądało zadziornie, miały pazur;(Jakie dodatki do tego mam wybrać?Mam długie brązowe włosy i myślałam żeby zrobić zwykłe loki.Pomocy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

. Błagam