|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jo-jo
Hej . moja akcja odchudzanie zaczeła się na poczatku maja tego roku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Misiunia888 Czas edycji: 2010-08-28 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jo-jo
mysle ze stopniowo powinnas zwiekszac ilosc jedzenia, powiedzmy co tydzien 100 kalorii wiecej zeby organizm sie przyzwyczail. I tak do ilosci jaka jest dla ciebie 'normalna'
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Nie ma nazwy mojej diety ;D . Powiem tak: sama ja sobie wymysliłam
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zdradzisz jak wyglądały Twoje posiłki, jaki był ich rozkład? ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No i ćwicz w dalszym ciągu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nie słodyczy nie zamierzam jeść wogóle powiem Wam ze się od nich odzwyczaiłam . no może czasami skusze się na kawałek gorzkiej czekolady ale to też sporadycznie
![]() ![]() ![]() Moja dieta była b. zróżnicowana ale przykładowo rano zjadłam jogurt naturalny(uwielbiam!) i kromke chleba orkiszowego posmarowaną (cieniutko) masłem . na deser jadłam owoc (jablko lub nektarynke praktycznie wszystkie owoce oprocz winogron i gruszek) . obiad kawalek (gotowanego) mięska starta marchewka i 2 ziemniaczki ( zawierają blonnik ) po obiedzie godzina odpoczynku potem na przekaske suszone owoce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Troszkę mało jadłaś ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Też się dziwie że wytrzymałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
wow, mozna Ci tylko pozazdrościć... ale niektórzy nie mają warunków hormonalnych do tego, by po diecie utrzymac wagę. Zajrzyjcie tu http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/aktualnosci/za-efe...adaja-hormony/ okazuje się, że można się głodzić, a po czasie i tak się tyje. Dlatego ja się nie odchudzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.