|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() jakie dodatki do szarej sukienki?
hej!
Za 2 tygodnie wybieram się na wesele. W tej sukience: http://www.promod.eu/dresses/embroid...200071902.html Nie mam pojęcia co mogłabym do niej założyć. (dodam, że jestem chudsza i bledsza od pani na zdjęciu a sukienka "na żywo" jest ciut ciemniejsza) Proszę o pomoc! będę ogromnie wdzięczna Edytowane przez nikaretka Czas edycji: 2009-04-14 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie dodatki do szarej sukienki?
Bardzo ładna
![]() Według mnie czarne dodatki nie rzucające się w oczy żeby nie przytłoczyć sukienki, która sama w sobie jest ozdobą. Biżuteria też skromna.
#3 |
Wtajemniczenie
|
mi ona nie za bardzo pasuje na sukienkę na wesele... ale jak już sie zdecydowałaś to myśle, że szyku jej dodadza klasyczne czarne dodatki, butki np peep toe i czarna koperta do rączki
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ona wpada w odcień jakby wrzosu lub fioletu albo ja jestem daltonistką xD
Co do torebki to sama nie wiem. Może jakaś mała na długim pasku, albo kopertówka? Jeśli chodzi o kolor to sama nie wiem. Może czarna- kolor uniwersalny, to wszystkiego pasuje. Teraz buty, pasowałyby jakieś delikatne. Sandałki, albo szpilki. Najlepiej pod kolor torebki. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ciekawie beda wyglądały dodatki w kolorze mocnego niebieskiego
![]() Ale proponowałabym tylko duże wyraziste kolczyki + kopertówka do reki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hej a co jeśli mam brązowa sukienkę???
jaki dodatki pasowałyby do niej wg was? |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
zgadzam się , wydaje mi się, że wtedy idealneie bedzie to wyglądało ![]() a sukienka bardzo ładna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
dziewczyny bardzo was prosze o pomoc...jakie dodatki pasuja do brazowej sukienki?
plissssss..... ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- pomocy................... .............. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej wklej zdjęcie, łatwiej będzie nam doradzić. W „Dzień Dobry TVN” stylistki ubrały kiedyś jedną z uczestniczek programu w elegancką, brązową sukienkę - zajrzyj sobie tutaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hmm. Kolor faktycznie jest trochę dziwny, niejednoznaczny.
Oczywiście czarny będzie odpowiedni: mała kopertówka (najlepiej prosta bez ozdób), peep-toe na słupku, skromna,delikatna biżuteria, najlepiej chyba w srebrze. Niebieskie dodatki tez mogłyby być fajne, tylko jeśli już proponowałabym buciki peep-toe szare i resztę niebieską, bo sama mam jakiś wstręt do niebieskich butów. Albo tak jak reszta radzi, wszystko pod kolor, chociaż jeśli jesteś bledsza możesz wyglądać trochę jak szara myszka, tzn. wszystko łącznie z jaśniutka cerą zleje się w jedno. |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
to wlasnie ta sukienka
Obrazy4 001.jpg troche trudno dobrac mi do niej dodatki ![]() pomocyyy!!!!!!!!! Edytowane przez NiKoLa18 Czas edycji: 2009-04-14 o 15:08 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
dzięki za wszystkie podpowiedzi
![]() to zapytam jeszcze o rajstopy a macie pomysł na fryzurę do takiej sukienki? mam proste włosy do ramion sukienka jest zwiewna, więc lepsze będzie upięcie czy rozpuszczone włosy? |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hej mam pytanko może doradzicie mi jakieś ciekawe dodatki do tej sukienki http://www.allegro.pl/item680586456_...satyna_36.html dokładnie to chodzi mi o kolor szary. z góry dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Podnosze watek bo tym razem ja mam problem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://img9.imageshack.us/img9/6758/p1060633k.jpg Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2010-07-01 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Jakie dodatki do szarej sukienki?
Hej!
Jakie mogę dobrać dodatki do szarej sukienki, zdj w załączniku, materiał jest lekko połyskujący, a ten szary nie jest taki czysty, może leciutko wpada w niebieski. Ten czarny materiał na pasie tj koronkowy, dół obszyty czarną tasiemką, tego typu co góra. Zaznaczam, że sukienka jest na wesele za 3 tyg... Z góry dzięki!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.