|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Po rozstaniu
Cóż, jest sobota, godzina tak wczesna, że aż strach zerknąć na zegarek...
Ale ja nie śpię, kiedy otwierałam rano oczy, pierwsza myśl, jaka przyszła mi do głowy to "czas zacząć wszystko od nowa". Wczoraj rozstałam się z chłopakiem, nie byliśmy parą ze zbyt długim stażem, ale za to z tzw. "przebojami po drodze". To nie było "to", to nie była prawdziwa miłość, to nie był człowiek, który do mnie pasował, a tym bardziej ja do niego. A piszę to wszystko, bo czuję mimo wszystko pustkę i lekki niepokój. Ten związek nie był jedynym nieudanym.. czasem mam wrażenie, że nigdy nie zakocham się tak na zabój, na śmierć. Nie chcę miłości średniej, letniej, nie chcę być z kimś na siłę. Nie jest to być może problem do przedyskutowania na 10 stron, ale tak sobie pomyślałam, że napiszę to tutaj, żeby jakoś sklarować własne rozbełtane w gęstwinie uczuć - myśli. Natomiast jeśli ktoś ma cheć dorzucić swoje 3 grosze do powyższego, albo podzielić się podobnymi odczuciami - nie wahać się, pisać!!;-)
|
|
|
|
|
#2 |
|
Buc
|
Dot.: Po rozstaniu
nie był ten i się rozstaliście, będzie ten, to się nie rozstaniecie.
i tyle, problemu za bardzo nie rozumiem.
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to gdzie problem? Bardzo dobrze w takim razie że sie rozstaliście. Nie ma nad czym rozpaczac. A uczucie pustki i lekkiego niepokoju? Wg mnie normalne w takiej sytuacji.
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie ja się rozstaję właśnie z Tż .. a mieszkamy razem całe życie do góry nogami trzeba przemeblować także wiesz... też sie trochę boje że nie poznam nikogo .. że będę sama itp. ale wiem że nie mogę być z nim.
Podoba mi się chłopak z grupy ale .. nie sądze by zwrócił na mnie uwagę
|
|
#5 |
|
.
|
nie ma co myslec i wmawiac sobie, ze nigdy sie nie pozna kogos odpowiedniego. przeciez zeswirowac mozna z takim podejsciem! w koncu sie znajdzie ten odpowiedni, wiec nie ma tez co szukac na sile.
ja nie widze problemu w Twoim watku. skoro to nie bylo "to" to chyba dobrze, ze sie rozstaliscie? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
No i gdzie lezy problem, bo nie wiem?To nie było to-rozstaliście się,a życie toczy się dalej
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie jest Ci trudno przyzwyczaić się do "bycia samemu", ale jeśli to nie było TO, to po co w tym tkwić?
A jeśli, tak jak piszesz, podoba Ci się chłopak z grupy no to... działaj
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#9 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz... Jeszcze 7 marca, rano - czułam się tak jak Ty. Kolejny związek, niby na siłę, bez szaleństw, a jednak smutek że nie wyszło. WYJDZIE W KOŃCU! Odpuściłam... 1,5 mies.później, mimo że wcale nie chciałam nikogo poznawać, wręcz odprawiałam potencjalnych adoratorów z kwitkiem, napatoczył się mój TŻ. Uparł się że nie odpuści, choć zwodziłam go bezlitośnie. Znalazłam fantastycznego człowieka, na którego mogę zawsze liczyć, a on może liczyć na mnie. Znalazłam w nim te cechy, których zawsze mi brakowało w facetach. Zniknęło uczucie pustki, niedosytu... Jestem kompletna, moje życie takie jest. Uwierz mi, że i Ty będziesz szczęśliwa... Gdyby 4 lata temu, odkąd zaczęłam się spotykać z facetami i odkąd miałam same problemy i łzy przez nich, ktoś mi powiedział że za 4 lata będę najszczęśliwsza na świecie i znajdę to, czego tak usilnie szukam - CZEKAŁABYM CIERPLIWIE! I nie traciłabym swojego cennego czasu na tych wszystkich bałwanów po drodze ![]() Buziak na otuchę |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Nie zastanawiaj się nad tym czy i kiedy i jak się zakochasz. To zupełnie nie ma sensu, mogłoby sprawić, że inaczej patrzyłabyś na każdego poznanego człowieka (:
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
...było minęło i idź spać ;d
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Mój kilkuletni związek też się rozpada, ponownie.., tym razem pewnie już definitywnie. Tyle siebie oddałam i to koniec.. żyć się odechciewa.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.

Natomiast jeśli ktoś ma cheć dorzucić swoje 3 grosze do powyższego, albo podzielić się podobnymi odczuciami - nie wahać się, pisać!!;-)

nie sądze by zwrócił na mnie uwagę

I nie traciłabym swojego cennego czasu na tych wszystkich bałwanów po drodze