|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
On pisze, ze jest wolny
Witajcie drogie wizażanki!
Zwracam sie do Was o pomoc, ponieważ mam problem. Z moim TZ jestem od 1,5 roku i uklada nam sie znakomicie. Ostatnio jednak odkryłam , że ma on na jednym z portali społecznosciowych zaznaczone w ustawieniach ze jest singlem i ze szuka kobiet ![]() Normalnie jest wspaniałym ciepłym mezczyzną, można powidziec, ze jest miedzy nami jak w bajce. Stale zapewnia mnie, że tylko ja sie liczę, traktuje mnie cudownie, widzę ze jest bardzo zakochany ! ale na pewno nie pozwolę się tak traktowac jesli chodzi o ten profil! nie mam pojecia co mam z tym zrobic co byscie kochane zrobily na moim miejscu?wiem, ze na pewno rozmowa jest konieczna.. ale jak ja zacząc? co powiedziec? jak zareagowac na jego tłumaczenia, ktore zapewne wystapią? Blagam o rady! każda będzie dla mnie cenna ! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: On pisze, ze jest wolny
a moze poprostu zalozyl konto na jakims portalu i nie przygladal sie dokladnie co gdzie pisze... a bylo juz ustawione np ze jest wolny..nie przyjrzal sie, nie zwrocil dokladnie uwagi co tam jest w tych ustawieniach i tak poprostu zostalo ? moze nie warto osadzac go odrazu ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
ale tam sie wyswietla ze on loguje sie prawie codziennie, a te ustawienia o statusie zwiazku widnieja na samym srodku profilu wiec musi to widziec
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.. no bo z jednej strony skoro wiedzial, ze wejdziesz na jego profil i zobaczysz to no to by zmienil ze zajety... ?
chyba, ze myslal, ze go nie nakryjesz ? ze nie dowiesz sie, ze ma tam konto |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Przypuszczam, że to FB, tylko taki kojarze z takimi ustawieniami.
Nie ma tam odgórnie narzucone: wolny. Status związku lub w ogóle brak takiego ustawienia wybiera sam użytkownik. Może założył te konto dość dawno temu i jest nieaktywne, albo założył je dawno i tego nie zmienił po prostu bo nie zwrócił uwagi. Pozostaje Ci porozmawiać. A jak zacząć: Kochanie widzę, że masz konto na portalu takim a takim, zabolał mnie fakt, że deklarujesz tam, że jesteś wolny, czy mógłbyś mi to wytłumaczyć? |
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
ja np. na facebooku też mam ustawione, że jestem wolna, mój tż ma, że jest w związku, a jakoś żadne z nas problemu nie robi.
a twój tż umawia się z kimś? pisuje flirtujące wiadomości? sprośne komenciki na profilach innych osób? bo o co ci właściwie chodzi kobieto?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
A co to za portal? Może naprawdę nie zauwazył, że ma ustawione, że wolny albo ustawił, że wolny jak jeszcze nie byliście razem i zapomniał.
Spytaj sie go wprost i już.
Edytowane przez Czarna_Złośnica Czas edycji: 2010-09-21 o 18:35 |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
to nie jest FB. to portal bardzo malo popularny . w ustawieniach zaznacza sie status zwiazku i to czego tam szukamu ..on ma ustawione ze : FLIRTU Z KOBIETAMI... wyswietla sie tez godzina jego logowania i jest tam niemal codzeinnie... nie wydaje mi sie zeby to bylo ok wobec mnie.
musze z nim koniecznie porozmawiac, bo przez to nadszarpalo sie moje zaufanie
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli to fb to ja widzę dwa wyjścia: nie ustawić nic (coś w stylu to moja sprawa więc spier... wścibskie koleżanki) albo ustawić, że w związku. Dla mnie jasno określone, że wolny... no byłoby nie w porządku, gdy można wybrać coś neutranego lub zadeklarowanego. To taka głupota, ale może zaboleć. |
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 201803080934 Czas edycji: 2010-09-21 o 18:36 |
||
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Zapytaj go wprost skoro to Cie tak meczy.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapytaj sie go i będziesz wiedziała. A jak odkryłas, że ma tam konto?
|
|
|
#13 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dziekuje wszystkim za odpowiedzi
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro loguje się na portalu RANDKOWYM, w którym ma zaznaczone, że jest wolny i szuka flirtu z kobietą CODZIENNIE, tzn. , że Cię okłamuje, i w życiu by nie wpadł, że ten profil znajdziesz. Powiedz mu tylko, że wiesz o jego kłamstwie i poszukiwaniu wrażeń. I nic więcej. Zobaczysz jak się wytłumaczy. Choć moim zdaniem powie Ci, że to taka głupota, że to nic nie znaczy, że to kumpel go namówił, żeby tam konto założył, że samo mu się ustawiło i nie zwrócił uwagi i inny typ bzdurnych wymówek. Zwykle wszystkie też są kłamstwem, bo facet po prostu szukał rozrywki. I tyle. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no coz jakos musze z nim pogadac i sie dowiedziec o co z tym chodzi |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy bierzesz pod uwagę, że w innych związkach aniżeli Twój są inne zasady? Twój facet wie gdzie owe konto masz, oboje macie, oboje taki stan rzeczy akceptujecie i wam to loto i powiewa. Ciekawe czy byś była taka wyluzowana jakbyś ot dla jaj wpisując nick Tż-ta w google znalazła jego konto na portalu randkowym, na którym jest wolny i szuka kobiety do flirtu. Już widzę jakbyś na to machnęła ręką i stwierdziła: ot normalka nie ma o co awanruty robić
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
boje sie wlasnie tej rozmowy, bo zaraz zachna sie wymowki i tlumaczenia a ja wlasnie nie wiem jak postapic po tych tlumaczeniach.Zerwac? to chyba zbyt duze posuniecie ale z drugiej strony nie chce zyc w klamstwie. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zerwać. A jeśli pozwolić wrócić to po czasie, w którym naprawdę będzie Ci musiał pokazać, że mu zależy. Koleżanka wybaczyła i się im ułożyło, ale facet dosłownie na uszach stawał by wróciła. Usunął od razu konto, pisał jej, że był idiotą, kretynem, przysyłał kwiaty, przychodził, przepraszał, chciał porozmawiać, błagał, prosił, nie wymigiwał się, przyznał otwarcie, że coś go podkusiło, że zachował się jak świnia, że dopiero teraz wie co stracił, że błaga ją by dała mu szansę. Złamała się po 3 miesiącach. Są razem już rok od tamtego czasu i chyba facet faktycznie dostał nauczkę. Choć przypuszczam, że dlatego, że faktycznie odwaliły mu hormony za młodu, palnął głupotę i tak mocno musiał zabiegać o drugą szansę. Gdyby wróciła od razu niemal to nie dostałby gość żadnej nauczki. Kwestia tylko tego czy jesteś osobą, która nawet po kilku miesiącach potrafi wybaczyć. Są takie osoby a są takie jak ja: choćbym chciała to pewnych rzeczy nie potrafię, ciągle we mnie będą, ciągle się będą odzywały, wierciły dziurę od środka, nie pozwalały zaufać, wracały przy konfliktach i w końcu ostatecznie i tak związek wykończą, tylko, że najpierw się razem pomęczymy. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Jeżeli to aktywne, stale przez niego używane konto, to oznacza, że jest świetnym kłamcą - życie, mnóstwo takich facetów miałam nieprzyjemność poznać. Pogadaj z nim, udawaj, że o niczym nie wiesz lub zrób prowokację - zagadaj, nawiąż z nim znajomość, zobacz jak się to rozwinie. Ale to trzecie tylko jeżeli chcesz ostatecznych dowodów przed kopnięciem go w d... i zostawieniem. Bo jeśli już szykujesz się do wybaczenia misiowi, to prowokacje sobie daruj - szkoda czasu. Skoro jednak jest na tyle bezczelny i pewny siebie, że udaje wolnego i zarywa w Internecie, to ja bym dała sobie od razu spokój - tacy goście się nie zmieniają, po prostu zaczynają się lepiej kryć.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-09-21 o 18:52 |
|
|
|
|
#21 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
Autorko!
jesteś beznajdziejna! Jak mogłaś zareagować na tą jawna prowokację ''przyjaciółki''?! Jak możesz sprawdzać, zaglądać, widzieć ustawienie, że loguje się codziennie?! Ty go permanentnie śledzisz! Przecież to normalne, że chłopak nie mowi swojej dziewczynie, że ma konto na portalu randkowym, ze statusem wolny, szukający flirtów, a nawet jeśli nie do konca normalne, to sama jesteś sobie winna! Skoro Ci nie daje żadnych powodów do wątpliwości to na pewno gra czysto! A tak serio, to spodziewaj się również tego rodzaju wpisów. ![]() Pogadaj z facetem, ale uważam, że skoro ma profil na koncie randkowym z ustawieniami że wolny i szuka dziewczyn i jeszcze często się tam loguje, to że nie jest kretynem czy lekkoduchem olewajłem, ktory nie wie, co ma w preferencjach, tylko jest zwyczajnie nieuczciwy. |
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
to chyba racja
porozmawiam z nim (do konca nie wiem jeszcze czy powinnam zalatwic to spokojnie czy okazac zlosc jaka sie we mnie zebrala ), dam mu sie wytlumaczyc a potem sie wycofam i dam nam czas, jesli bedzie mu zalezalo (a wierze ze tak jest) to sie ulozy.dziekuje jeszcze raz
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
Zrób jak wizażanka z tego wątku, to się dowiesz czego szuka.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467841 |
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
ja bym byla za prowokacją.
fałyszwe konto, zagdaj na moje zadne rozmowy z facetem nic nie dadzą, skoro jest takim swietnym oszustem.
|
|
#27 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorko wątku, ale nie rób jednego: nie mydl sobie samej oczu hasłami, że na pewno kocha i na pewno mu zależy, bo pewnie jeszcze z miesiąc temu być powiedziała, że na pewno nie zarywa innych i na pewno jest wierny. Wobec jego zachowania i kombinowania nic nie jest NA PEWNO. Możliwe, że natrafiłaś na typa, który uważa, że ciepełko w domu, u boku stałej partnerki, a fajne przygody poza domem, u boku innych pań. Wielu facetów uważa, że to coś całkiem normalnego. Pytanie, czy Ty chcesz tak żyć - z kimś takim. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
A czy ona powiedziała, że z nim nie porozmawia? Znalazła coś co ją wytrąciło ostro z równowagi i zabolało i chce się poradzić pogadać sobie ZANIM porozmawia z partnerem.
PMS masz kobieto czy z natury wredna i ograniczona? Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie znam go, widzę tylko, że ona zamiast go zapytać, to pyta nas. a to szczerze mówiąc złe posunięcie, bo część z was ma już wyrobioną opinię na jego temat, a przecież nic o nim nie wiecie i tylko mącicie dziewczynie w głowie jaki to on jest zły, podstępny, zdradziecki i nic, tylko go rzucić. autorka powinna NAJPIERW z nim porozmawiać i albo by się wszystko wyjaśniło, albo potrzebowałaby rady userek.Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 201803080934 Czas edycji: 2010-09-21 o 19:04 |
|||
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie masz 4 wyjścia:
-udać, że nie wiesz, dać się zdradzać (choćb tylko wirtualnie choć na dłuższą metę wątpię) i mieć swoje złudne szczęście. -zerwać i zobaczyć czy będzie się starał i po dłuższym czasie zdecydować czy zasługuje na 2-gą szansę -zerwać i kazać mu spadać na bambus na stałe -założyć tam konto, napisać miło do niego coś w stylu, że Ty szukasz mężczyzny do flirtu i może poflirtujecie razem? I zobaczyć jak on zareaguje. Wtedy będziesz wiedziała na 100% i wybierzesz rozwiązanie 1 2 lub 3 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

fałyszwe konto, zagdaj