|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odchudzanie na dukanie-ktoś chętny??!!
Hej!
![]() Jestem Majka mam 19 lat odchudzam się po raz "enty" przy czym enty oznacza bardzo dużo...pomimo mojego młodego wieku z nadwagą (a,raczej otyłością) zmagam się od 10roku życia wiem to straszne ale,taka jest prawda moje najgorsze chwile były wtedy kiedy w wieku 17 lat zaważyłam 95kg ![]() ![]() ![]() Do diety Dukana podchodziłam już 3 razy ale, źle pokierowałam sprawami i nic mi nie wychodziło aż,w końcu postanowiłam sobie że tym razem musze wytrwać...tym bardziej że moja babcia ciągle mi powtarza "dziecko masz taką ładną buzie tylko z tą tuszą gorzej...dlaczego nie chcesz się odchudzić" takie słowa bardzo mnie bolą bo w głębi duszy bardzo chce schudnąć i być szczupła ale,zazwyczaj moja "słaba silna wola bierze góre" ale, nie koniec pokaże wszystkim że teraz dam rade i nic mnie nie powstrzyma ![]() Zapraszam wszystkich do wspólnego odchudzania dieta Dukana naprawde jest skuteczna wiem to bo schudła na niej moja koleżanka a,co najważniejsze nie chodziła głodna...bardzo miło mi będzie jak będzie nas więcej i mnie troszke powspieracie ![]() Jak narazie idzie mi świetnie bardzo pomogły mi przepisy z tych dwóch stron: http://www.dieta-dukan.pl/# http://dukan.blox.pl/html Można tam znaleźć mnóstwo pysznych a,zarazemdietetycznych przepisów ![]() ZAPRASZAM DO WSPÓLNEGO ODCHUDZANIA!!! ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- ech ...zapomniałam dodać obecnie waże 84kg a,schudłam na dukanie już 4kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie na dukanie-ktoś chętny??!!
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No coś Ty! Daj spokój.
![]() Zaczęłyśmy 18.10., ale nie jest nas aż tak dużo, żebyś nie mogła dołączyć. Zresztą są wśród nas osoby, które dukają już od dłuższego czasu i te, które niedawno zaczęły (czyt. ja ![]() ![]() Widziałam, że powstał też jakiś dukanowski wątek pod koniec listopada. Jeśli nie do nas, dołącz do nich. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Katia bardzo mi miło ze chcesz się do mnie przyłączyć
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
hello
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
witam Wszystkich i Ciebie Maju,,ja jak zwyklę zabiegana,,zaraz jadę na pokaz termomiksu,,mam nadzieję że razem będziemy sie dopingowac i wymieniać przepisami..ja zaczynam swoją dietę dokładnie od wtorku,jutro mam imprezkę urodzinową w rodzinie,,w niedziele poprawiny,,wrócimy wieczorem,,no a poniedziałek to już na przygotowanie wszystkiego,,teraz uciekam ,ale obiecuję że napiszę więcej o sobie już na spokojnie,,jak się wszystko przewinie..Pozdrówki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witaj kokilka widze że jest nas już 3 dukanki oby tak dalej...
![]() Zrobiłam właśnie cisto marchewkowe z blogu mrs.dukanowej kurcze nie wyszło mi jeden wielki niewypał więcej się za to ciasto nie biore ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witam Drogie Panie!!!
![]() Ja mam zamiar rozpocząć dietkę Pana Dukana od 12.11- także niebawem do was dołączę. Zaraz po pierwszym dniu czyli 13 dam znać jak mi poszło. Wy też piszczcie jak wam idzie i co "wszamiacie" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny ja tez chce się przyłączyć do Was. Mam już dość swojego wyglądu i płakania przed wyjściem że nie mam znowu co założyc na siebie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Witamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, istnieje kilka podobnych wątków, które zaczęły się niedawno. Nie dublujcie tematów.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478972 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=475951 To dwa ostatnie. Mam nadzieję, że wystarczająco "młode" Prosiłabym o połączenie tematów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witam
a ja o tej diecie słyszałam same negatywy niestety. Tzn, kilku osobom pogorszyła się cera, wypadały włosy... miały problem z wypróżnianiem no i ta monotonia .... żywieniowa. Raczej to nie bardzo zdrowe. Wolę dietę w której jem 1200 kal dziennie bez słodyczy, bez tłuszczów niezdrowych. plus ruch. Skutecznie i zdrowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aktualnie jestem na diecie „różnorodnej” ok. 1000kcal stram się ćwiczyć 3x tyg no i nie jeść tuż przed snem. A z Dukana "podkradłam" kilka przepisów min. na sernik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
cześć Maju,,i wszystkie dziewczyny!!!właśnie od dziś zaczęłam cud dietkę,,na śniadanko 2 jajeczka ugotowane na twardo,,oczywiście bez chleba,,do tego herbatka z aspartamem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich. Na diecie jestem od niedzieli, jeszcze dwa dni i mam nadzieję na II etap i wreszcie coś poza białkiem. Już nie mogę się doczekać. Ale wyniki są i to mobilizuje.
Grunt to nie jeść montonnie. Ja codziennie coś innego gotuję. Przepisy z książki Dukana oraz z internetu. ![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Tak sobie dzisiaj siedzialam i szukalam przepisow do diety dukana ![]() ![]() Zaczelam sie odchudzac od poniedzialku, i idzie mi nawet niezle z czego sie bardzo ciesze ![]() Mam 160 cm i waze 60 kg... (teraz juz w sumie 58 kg ![]() Wiem wiem, niektorym mogloby sie wydawac ze moja waga jest dobra i ze nie ma sensu sie odchudzac, ale niestety tak nie jest ![]() ![]() ![]() Ale wierze ze dukan wymyslil cos madrego i ze schudne ![]() A jak Wam, idzie Dziewczynki? Ja dzis zjadlam sobie moj ulubiony jogurt na sniadanko, 5 plasterkow poledwiczki, kurczaczka pieczonego z ziolami i 2 jaja na twardo i powiem wam ze... NIE JESTEM GODNA!! ![]() Powodzonka i odzywajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
hejka dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
można dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Ja też zdecydowałam że spróbuje ... może mi też się uda ... że wytrwam ![]() Waga - hmmm zbyt duża przynajmniej 12 kg za dużo ! No cóż zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny?a co wy strajkujecie?co to za cisza na forum?,,nic nie piszecie? jak wasze postępy??,,u mnie waga stanęła na 60,i 3 dzień nie drgnie,,mimo że 1 fazę przeciagłam do 6 dzioneczków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.