|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Trawała ondulacja u mężczyzny.
Wiatam wszystkich użytkowników tego forum. Jestem nowy i oczekuje jakiś normalnych odpowiedzi od płci pieknej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Trawała ondulacja u mężczyzny.
Dla mnie dbający o siebie facet, to oczywiście żaden poblem, tym bardziej nie widzę sensu łączenia go z byciem homo
![]() ![]() Nie jestem specjalistką od kręconych włosów, ale na pewno są tutuaj takie dziewczyny. Skoro interesują Cię tematy urodowe i włosowe, to rzuć okiem na metody pięlęgnacji włosów kręconych. Znajdziesz więcej informacji szukając pod curly girl method. Trudno mi uwieżyć, że kręcone włosy nagle po chemii postanowiły się rozprostować i tyle, jestem pełna nadziei, że dobra pielęgnacja przywróci ci kręciołki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Trawała ondulacja u mężczyzny.
Wypisz wymaluj moje włosy. Miałam sobie kręcone ładne włosy, a od jakiegoś czasu są nieładne i coraz mniej kręcone. Połaziłam trochę po różnych specjalistach i w sumie możliwe jest to, że to przez Hashimoto albo coś innego hormonalnego. W lipcu zrobiłam nowe cięcie i zdarzają się dni, że one są prawie proste, jedynie falują się na końcach.
Oczywiście próbowałam trwałej -> włosy są spuszone, to nie jest ładny skręt, nie taki jak po lokówce. Widziałam kilka ładnych trwałych w internecie, ale trochę poddaję w wątpliwość te zdjęcia. Osobiście nie widziałam nikogo w ładnej trwałej, a już na pewno nie siebie. Mimo to zrobiłam ze 4 razy w życiu, nigdy więcej. Jeśli Tobie ona wyszła, to się cieszę i gratuluję! Nie wiem jak to się udało, ale może jesteś w tej niewielkiej grupie ![]() Nie ma na tym świecie rzeczy zarezerwowanych dla jednej z płci, poza ograniczeniami, które narzuca nam natura. Cytat:
Słyszałam już takie historie i to w dwie strony. Organizm zmienia strukturę włosa odrastającego pod wpływem sterydów, hormonów, to pewnie i innych rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.