|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ostrzeżenie!
OSTRZEGAM wszystkie Panie przed nabraniem się na zrobienie testu "Mój idealny makijaż" , który znajduje się wśród sponsorowanych linków na "facebooku". Może nie tylko
Po wypełnieniu testu proszą o wysłanie sms z kodem za jedyne 0,25 zł, a później następnego, tylko, że już nie piszą za ile. Okazało się, że jeden i drugi kosztował 30,75 zł. Na samym dole strony jest drobnym druczkiem informacja o regulaminie. ale przed wypełnieniem testu nie poprosili o jego przeczytanie. Konstrukcja tej strony jest wyraźnie nakierowana na naciągnięcie naiwnych Pań. Jeżeli chodzi o same porady, to są one w stylu , jesteś niska - noś wysokie obcasy. Pisałam do administratora 3 razy, aby wyjaśnił dlaczego za pierwszy sms zapłaciłam 30,75 zamiast 0,25. Z drugim niestety muszę się pogodzić - regulamin. Niestety nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Uważajcie moje kochane. TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrzeżenie!
Współczuję, stracić 6 dyszek na taką głupotę
![]() Dobrze, że ostrzegasz. Takie strony w internecie to istna plaga, żerują na tym, że człowiek nie dopatrzy, nie doczyta, bo małą czcionką na dole strony ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Zgadza sie ja róniez nabrałam się w podobny sposób.. tyle że ściągałam kody do strony na której mozna ogladać filmy - niby była promocja -1,25 czy coś takiego - a później okazało sie, że koszt tego sms to ponad 30 zł!!!
![]() ![]() ![]() Jestem zła na siebie, ze dałam się nabrać! Mądry człowiek po szkodzie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Holy Crap!
|
Coś takiego jak Pobieraczek. Głupia dałam wpaść w ich sidła. Miało być konto za darmo, po jakimś czasie mail, że mam zapłacić 100 zł bodajże.Jeśli nie to sprawa trafi do sądu. Nieźle podniosło mi ciśnienie. Na szczęście nie zapłaciłam, bo to oszuści żerujący na młodocianych internautach, którzy boją się odpowiedzialności karnej.
Pobieraczek-- unikajcie tego jak diabeł święconej wody. Złodzieje, oszuści i naciągacze. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
dzieki dziewczyny za ostrzeżenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
POBIERACZEK - zgadzam się , nie logujcie się tam , bo przyjdą wam potem rachunki do zapłacenia ! Ale pod żadnym pozorem nie płaćcie za to ! Nic wam za to nie zrobią, a tylko zarabiają na tych którzy sie na to nabierają ...
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dzięki za ostrzeżenie
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
to ja was ostrzegam przed wszystkimi tego typu testami z reklamą na facebooku np. ile będziesz miała dzieci/jaka płeć, data ślubu, twoja dieta itp. wszystko co pod koniec trzeba wysłać smsa
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.