|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zbawienny test![]() 2 miesiące temu koleżanka namówiła mnie na test na nietolerancje pokarmową (niestety ma wadę koszt nie jest najniższy) i na podstawie jego wyniku zmieniłam diete eliminując określone produkty na które mam nietolerancję Efekt 12kg mniej zero ciągłych bóli głowy, a co najdziwniejsze uregulowały mi sie hormony. Szczerze polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zbawienny test
a ile zapłaciłaś za taki test i gdzie go można wykonać?
napisz coś więcej, bo mnie zaintrygowałaś ![]() bo ja niestety mam jakieś uczulenie na policzku (jednym ;p) i trochę też na czole, eliminowałam już nawet nabiał ( bo głównie nim się żywię ;p) i nie jadłam go jakiś dłuższy czas, ale za dużo to nie dało, a ja już naprawdę nie wiem od czego mam te krostki i podejrzewam, że z moim jadłospisem jest coś nie tak. ; p
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Właśnie prosimy o więcej informacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
kuzynka tz zawsze miala problem z waga, zrobila test i schudla sporo nie jedzac tego na co miala nietolerancje. wiec dziala
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ale chodzi o test na alergie pokarmową? taki normalny, jak w przychodniach robią?
Jak tak to ja bym musiała jeść same jabłka, bo na całą resztę wychodzi mi nietoerancja, zboża, drób, wołowina, nabiał, pomarańcze, śliwki.... Całą listę miałam uczulenie oprócz jabłek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.