|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
![]() wieeeelu rzeczy :)SZUKAM : - koszul wszelakiej maści, najchętniej w kratkę
- trampek CONVERSE rozm. 39 - czarna eko skórka - szare i czarne saszki - jednolitych bokserek - krótkich spodenek - trampek niskich lub za kostkę - białych albo czarnych trampek atmosphere - płyty winylowe - antyramy - jednolity kardigan najlepiej czarny - duża czarna torba worek - książki : fantastyka, horror, romans paranormalny, czyli wampiry,wilkołaki,czarown ice i inne dziwne stworki ![]() - malutka czarna torebka na długim pasku - Ciuchy: VANS, POGO, DC, NERVOUS, ROXY. ETNIES, ELEMENT, ES, FALLEN - pozatym szukam kogoś kto namalował by mi zdjęcie poniżej.. w formacie wiekszym bądz mniejszym, jakąkolwiek techniką ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez imlikeadrug889 Czas edycji: 2011-04-02 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Dot.: wieeeelu rzeczy :)
mam biale spodenki popatrz
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454066&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: wieeeelu rzeczy :)
Poza wątkiem mam jeszcze płyty winylowe i antyramy format A4. Może czymś cię skusze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.