|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poród rodzinny
Co sądzicie na ten temat?
Ja rodziłam z mężem, ale nie do końca, bo miałam cesarkę. Mąż bardzo mi pomógł. Masował mi plecy jak miałam skurcze, podawał mi wodę do picia, rozmawiał ze mną. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona, że mąż był przy mnie i nie wyobrażam sobie, że mogłabym być sama na sali. Tak się złożylo, że rodziłam razem z koleżanką. Przy jej porodzie też był mąż. Ona urodziła naturalnie. Mój mąż nie mógł być na sali operacyjnej, chociaż w niektórych szpitalach można. Ja miałam znieczulenie ogólne i może dlatego. Jednak mój mąż stał za drzwiami i widział jak wyciągli naszą córeczkę. Był przy mierzeniu i ważeniu jej. Zazdroszczę mu tego. Szkoda, że nie mogłam urodzić naturalnie, ale pewnie teraz nie pisałabym do Was. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Poród rodzinny
Co sądzicie na ten temat?
Ja rodziłam z mężem, ale nie do końca, bo miałam cesarkę. Mąż bardzo mi pomógł. Masował mi plecy jak miałam skurcze, podawał mi wodę do picia, rozmawiał ze mną. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona, że mąż był przy mnie i nie wyobrażam sobie, że mogłabym być sama na sali. Tak się złożylo, że rodziłam razem z koleżanką. Przy jej porodzie też był mąż. Ona urodziła naturalnie. Mój mąż nie mógł być na sali operacyjnej, chociaż w niektórych szpitalach można. Ja miałam znieczulenie ogólne i może dlatego. Jednak mój mąż stał za drzwiami i widział jak wyciągli naszą córeczkę. Był przy mierzeniu i ważeniu jej. Zazdroszczę mu tego. Szkoda, że nie mogłam urodzić naturalnie, ale pewnie teraz nie pisałabym do Was. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Re: Poród rodzinny
Zajrzyj może do tego wątku:
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1061819301 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Re: Poród rodzinny
Zajrzyj może do tego wątku:
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1061819301 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.