|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Co zrobić gdy z sztucznego futra leci włos?
Witam, zakupiłam ostatnio kurtkę/płaszcz podszyty jasnym (kremowym) futerkiem. Sztucznym oczywiście
![]() Problem pojawił się kiedy zmierzyłam ją w domu i okazało się, że okropnie lecą z niego te kłaki. Po 5 minutach jestem cała biała, a co dopiero po godzinie czy dwóch! ![]() W sklepie miałam na sobie jasne ubranie, więc nie zwróciłam na to uwagi... Zapytałam "z głupia" Panią przy kasie, czy futro będzie leciało z czasem. Powiedziała, że nie miały takich skarg, a jakby co po pierwszym praniu w pralni przestanie, albo żebym spryskała je lakierem do włosów... I wykrakałam sobie ![]() Lakiery oczywiście nie pomógł i nie wiem co robić, reklamować, oddać o sklepu, oddać do pralni, czy macie jeszcze inne pomysły? Dodam, że płaszczyk mi się bardzo podoba i to jedyna kurtka od wielu lat, w której czuje się cudownie i jest mi w niej naprawdę do twarzy, więc bardzo nie chciałabym się jej pozbyć ![]()
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co zrobić gdy z sztucznego futra leci włos?
Ja spróbowałabym wyczesać jakimś gęstym grzebieniem lub szczotką. Może wystarczy zebrać te kłaki, które już wypadły, a reszta będzie się jakoś trzymać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.