|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Który zapach wybrać?
Witam Wizażystki! Zakładam ten wątek aby dowiedzieć się, który z zapachów "króluje" oraz dla własnej wiadomości, na który z nich się skusić
![]() ![]() 1. Armand Basi - Lovely Blossom 2. Azzaro - Visit for Women 3. Cacharel - Amor Amor 4. Cacharel - Noa 5. Calvin Klein - Truth 6. Carolina Herrera - 212 Sexy 7. Thierry Mugler - Angel 8. Christian Dior - Addict 2 9. Davidoff - Echo 10. Gucci - Rush 2
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Który zapach wybrać?
ja bym wybrała angela, ale na wieczór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Ja również jestem za Angelem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
212 Sexy
![]() i Amor Amor :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Armand Basi - Lovely Blossom - nie znam
2. Azzaro - Visit for Women - standardowy średniak 3. Cacharel - Amor Amor - zbyt słodki i oklepany 4. Cacharel - Noa - OK ale strasznie oklepana 5. Calvin Klein - Truth - przyjemny bezinwazyjny zapach codzienny 6. Carolina Herrera - 212 Sexy - OK 7. Thierry Mugler - Angel - mrrrr, ja uzywam na codzień ale otoczenie (pracowe) protestuje przeciwko temu zalecając używać jako zapach wieczorowy 8. Christian Dior - Addict 2 - ani ziębi ani grzeje 9. Davidoff - Echo - nijaki i bardzo nietrwały 10. Gucci - Rush 2 - bardzo przyjemny na ciepłe letnie dni Jak bym miała wybrać jeden to bym wzięła CK Truth. Jak bym mogła wybrać 2 to Angel na wieczór i okazje a na co dzień Rush 2.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-25 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Angel
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja też wiadomo jestem za Angelem
![]() Tylko,że nie ważne jest co króluje/jest popularne,tylko co Tobie się podoba ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
a w jakim sensie króluje? Jeśli chodzi o popularność, to wg mnie króluje Amor Amor
![]() (ja nawet lubię ten ulepek od czasu do czasu ![]() ![]() z Twoich propozycji brałabym Gucci albo Angela |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
212 sexy i amor amor- dzisiaj zdecydowałam, że te dwie flachy będą moim najbliższym zakupem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- aha, a jeśli chodzi o CK Truth, to niedawno testowałam żeby się przekonać co mają na myśli dziewczyny, które piszą że ten zapach jest "trawiasty" i już doskonale je rozumiem! Dla mnie też to sama skoszona, mokra trawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Noa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
NOA!!!!
Ew. Angel, chociaż to jest dopiero ![]() ![]()
![]() |
#13 |
perfumowy zawrót głowy
|
Na co dzień wzięłabym Truth
natomiast na wieczór 212 Sexy a Angela musisz przetestować!!
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Cacharel Amor Amor - Dior Addict 2 - CK Truth
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem okreslenia ""króluje" w kontekscie wymienionych zapachow.......
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.