|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jaki skuteczny pereparat antycellulitowy polecacie?
Jaki skuteczny dla kobiety w ciaży jest preparat antycellulitowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
jaki skuteczny pereparat antycellulitowy polecacie?
Jaki skuteczny dla kobiety w ciaży jest preparat antycellulitowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: jaki skuteczny pereparat antycellulitowy polecacie?
Najlepsza jest zwykła oliwka dla dzieci. Tak powiedział mi mój ginekolog. Mnie niestety nie pomogło, bo byłam baaaaaaardzo gruba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Najlepsza jest zwykła oliwka dla dzieci. Tak powiedział mi mój ginekolog. Mnie niestety nie pomogło, bo byłam baaaaaaardzo gruba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
czesc ! Mimo, ze wcieram w siebie wzsystko co na rynku dostepne to i tak go mam. Wiec chyba poza uprawianiem sportu nic nam nie pomoze! Smutne............
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
czesc ! Mimo, ze wcieram w siebie wzsystko co na rynku dostepne to i tak go mam. Wiec chyba poza uprawianiem sportu nic nam nie pomoze! Smutne............
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witaj,
z tego co kiedys gdzies wyczytalam ![]() Polecam krem przeciw rozstepom z kompleksem ujedrniajacym Gerbera- naparwde fajny ![]() pozdrawiam Agga + 16 tyg Brzuszek |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witaj,
z tego co kiedys gdzies wyczytalam ![]() Polecam krem przeciw rozstepom z kompleksem ujedrniajacym Gerbera- naparwde fajny ![]() pozdrawiam Agga + 16 tyg Brzuszek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
czesc
Oczywiscie ja tez takie rzeczy czytalam nawet ba sama szukalam czegos sppecjalnie dla kbiet w ciazy. Dopiero na szkole rodzenia tutaj w Niemczech dziewczyny mi to wyklarowaly. W skladzie chemicznym wzszystkich preparatow nie ma niczego co mogloby malenstwu zaszkodzic. To tak samo jak pisalam o proszku do prania dla niemowlat. Tu nigdy czegos taskiego nie bylo w sklepach. Ot i tyle. Dla mnie to poprostu wymysl rynku. Wiadomo dla dziecka zrobi sie wszystko zwlaszcza niepotrzebnie wyda sie kase. Ot i tyle. Sylwia - ciezarowka 28 tydzien |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
czesc
Oczywiscie ja tez takie rzeczy czytalam nawet ba sama szukalam czegos sppecjalnie dla kbiet w ciazy. Dopiero na szkole rodzenia tutaj w Niemczech dziewczyny mi to wyklarowaly. W skladzie chemicznym wzszystkich preparatow nie ma niczego co mogloby malenstwu zaszkodzic. To tak samo jak pisalam o proszku do prania dla niemowlat. Tu nigdy czegos taskiego nie bylo w sklepach. Ot i tyle. Dla mnie to poprostu wymysl rynku. Wiadomo dla dziecka zrobi sie wszystko zwlaszcza niepotrzebnie wyda sie kase. Ot i tyle. Sylwia - ciezarowka 28 tydzien |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.