|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
leczenie uzdrowiskowe dla mnie i małej - gdzie??!!
Witam! Moja mała ma 2 latka - jest wspaniałym bardzo ruchliwym dzieckiem.
Bardzo często choruje na choroby górnych dróg oddechowych. Jej Pani doktór faszeruje ja ciagle antybotykami. Wiem, ze to jest szkodliwe ale nie wiem co mam rbic jak ja jeczyc. Juz w tym roku przeszła ze 6 kuracji antybiotykowych. Wymyśliłam, że moze dobrze zrobiłoby nam (ja tez ciagle mam cos z gardłem a obecnie zaplenie oskrzeli) jakies leczenie uzdrowiskowe. Czy wiecie może gdzie organizuja takie turnusy dla matki z dzieckiem-oczywiscie na własna reke bo na skierowanie nie liczę. Prosze o każdą informację. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Nutka nie gryzie!
|
Dot.: leczenie uzdrowiskowe dla mnie i małej - gdzie??!!
a własnie ze licz na skierowaie
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: leczenie uzdrowiskowe dla mnie i małej
Dziekuje Nutko! To spróbuje zadziałac z moja Panią doktor. Czy pamietasz jak długo trwała procedura zanim wyjechałyscie?
Pozdrowienia |
|
|
|
|
#4 | ||
|
Nutka nie gryzie!
|
nie pamiętam dokładnie..pół roku..najlepiej by było wiosna nad morze..najwięcej wtedy jodu
dzialaj
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za info. Jak cos zawalcze dam znać. Może komus sie ta informacja przyda.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.