![]() |
#1 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wyższa półka
NIEAKTUALNE
Witam, w moim kolejnym wymiankowym Do wymiany mam kosmetyki z górnej półki. Preferuję wymianę kosmetyków o podobnej wartości i stopniu zużycia, a jeśli się różnią, to wymagam pokrycia różnicy. Wymienię się głównie na: Cienie prasowane MAC i wszelkie kosmetyki MAC-a ewentualnie na: - Cienie "4"Chanela - ale tylko wersje amerykańskie - Guerlain Meteoryty prasowane nr 01 i 02 - seria Genifique Perfumy: Hypnotic Posion Diora, Elixir lub Eau des Merveilles Hermesa, Ange ou Demon Givenchy, She Wood Dsqared, Womanity Mugler, Play Intense Givenchy. Można tez kusić innymi "wysokopółkowcami". Zaznaczam, że wymienię poniższe kosmetyki, TYLKO i wyłącznie na kolorówkę wysokopółkową: NIE INTERESUJĄ mnie Avony, L'oreale i temu podobne. Zastrzegam sobie, że czasami kosmetyki mogą zniknąć, gdyż zbędę je poza wątkiem. niebieskim - zaznaczam dostępne szarym - zaznaczam wymienione Dior Nude nr 030 - sypki podkład mineralny- użyty jakieś 5 razy, kod 9001 ---> mhm0808 YSL Effet Faux Cils - mascara z wymianki w kolorze KHAKI, mokra, świeża Dior "5" nr 409 Tropical Light - zużycie jak na zdjęciu, kod 7M02 CK Eternity- balsam do ciała 200 ml, użyty kilka razy zaledwie Estee Lauder Double Wear Light nr. 2.0 - nowy użyty tylko 3 razy - kod DB9 Guerlain Les Voilettes nr 04 Ambree - odsypka pudru w słoiczku testerowym - słoiczek jest pełny, czyli więcej niz 5 g!---> mhm0808 Tommy Hilfiger - Tommy Girl 10 edt - ubytek, jak na zdjęciu, czyli jakies 40 ml pozostało Guerlain Parure Aqua nr 03 - ubytek ok. 5%. podkład kupowałam 2 miesiące temu - kod 0P02 MAC - Royal Assetts - Metallic Eyes - limitowanka 2007, stan zużycia na zdjęciu ---Roxxxxy Dior "5" - Pink May nr 909 - stan zużycia na zdjęciu, kod 8N01 MAC - pigment VIOLET - odsypka w słoiczku sephory Dior "5" Navy Design nr 208 - ubytek, jak na zdjęciu ---> Viki78 Dior "5" Purple Crystal nr 169 - zużycie - minimalne, ok 1% Dior "5" Smoky Crystal nr 089 - nowe, tylko testowane ---> Misiz YSL, EFC Noir Radical - nowa, czarna mascara użyta zaledwie parę razy Dior -Addict High Shine nr 624 Brun Demesure - szminka użyta parę razy Dior - Ultra Shine nr 247 - tester - stan użycia błyszczyka ok. 30% --->Lexxxie Dior - Ultra Shine nr 556- tester - stan zużycia błyszczyka - ok. 15% ---> Misiz Dior "5" Petal Shine - nowe, tylko testowane ---> Misiz Dior "5" Elegante nr 553 - ubytek niewielki Kosmetyki są zadbane, w większości posiadają kartoniki.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-10-11 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Wyższa półka
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Dziękuję, ale niestety nic dla siebie z wish listy nie znalazłam.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie pare rzeczy
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Niestety, nic z mojej wish u Ciebie nie znalazłam
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
O witamy
![]() pisalam juz, ze dior za ciemny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Witam
![]() No niestety, za Parurka nic nie widzę ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może mojego męskiego Dunhilla i coś jeszcze z wątku za Twoje męskie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ała! Booli
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() a może masz macowe podkłady jakoweś, albo coś z mojej wish? ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A za co?
![]()
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w maca jeszcze nie wpadłam (i mam nadzieję, że to nie nastąpi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() A MAC-a polecam, ale ostrzegam, ze to wciąga ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
To musiałabys sama sprawdzić w perfumerii, bo trudno podkład/puder w ciemno brać.
![]() |
#27 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Oszszsz... Ty,avatar zmieniłaś
![]() To rozumiem dla zmylenia przeciwnika ![]() Już myślałam,że Cię zgubiłam - miałam Twój wątek w subskrypcjach - wchodzę - a tu nieaktualne ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- No oddałabym Ci tą kredkę chętnie,ale kurcze trochę nie mogę się tego wszystkiego doliczyć,żeby wyszło +/- (z naciskiem na + ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Zajrzyj jeszcze do mnie dzisiaj wieczorem,bo żem porobiła zdjęcia i dokładki ( z nerwów chyba) i jeśli nie będę musiała dziś jechać do Łodzi,to posiedzę nad uzupełnieniem wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A avki mi się szybko nudzą ![]() A wątek nowy, bo podokładałam tez ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-10-04 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Tak,zgadzam się z dziką chęcią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze znajdzesz cos u mnie za jakies 5-ki diora?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.