|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Paco Rabanne - Lady Million, 2,86 zł/1ml
1. Paco Rabanne - Lady Million, 80ml
2. Miejsce zakupu: http://allegro.pl/paco-rabanne-lady-...227672247.html 3. Link do opisu nut: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...illion-EDP.htm 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 230zł 5. Kwota za 1 ml zapachu: 2,86zł/ml 6. Termin zbierania wpłat: w ciągu tygodnia od zebrania kompletu 7. Posiadane atomizery i ich ceny: 5ml - 1,8zł 10ml - 2,0 Sposób robienia odlewek: tylko strzykawka, odpsikanie 8. Koszt wysyłki do współkupujących: 7 zł 9. Planowany termin wysyłki do współkupujących: w dwa tygodnie od zebrania kompletu 10. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: wredot_ka 35+f linka20 5ml 23,1zł k4te 5ml 23,1 zł kayako 10ml + pudełko ) 37,6złblanx 10ml 37,6zł nerola 5ml 23,1zł La bamba - 10ml ___________________ KONIEC zapłacone wysłane odebrane Edytowane przez 201708250923 Czas edycji: 2010-09-30 o 20:35 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Paco Rabanne - Lady Million, 2,72zł/ml
przygarnę 5ml w atomku 5ml
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też poproszę 5 ml w atomku 5
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
10!!! Dla mnie
)edit: a nie, Ty bierzesz flachę - ale i tak biorę 10
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ojojoj trzeba brać jak dają
dla mnie 10 ml atomek ^^
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Skąd! XD Ale flakon i model z reklamy męskiej wersji po prostu zmusił mnie do brania w ciemno (ja prawie wszystkie odlewki biorę w ciemno, bo mieszkam na podwarszawskim zadupiu i nic tu nie mam). Opinie głoszą, że to słodkie ustrojstwo, a jak słodkie, to może być ładne
A flasia taka ładna Jakbyś jej nie chciała, to ja wezmę (choć nie pasuje mi do kolekcji, ja mam wszystkie 30-tki ).A jak nie chcesz oddać flachy, to choć pudełko daj |
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli pachnie podobnie jak męski Million to orgazm na miejscu
ale też biorę w ciemno
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Powiem Ci, że perfumy sa cudowne
![]() Słodkie, to pewne Biorąc pod uwagę, że uwielbiam wszystko co słodkie, to... musze je miec, już od pierwszego niuchnięcia są w mojej czołówce jeżeli chodzi o perfumy ![]() Flaszki nie oddam xD Nie mam większych flakoników niż 10ml xD Nawet nie mam do czego przepsikac Pudełko mogę Ci przysłac xDDD Tak na serio![]() Mnie od testowania nowych perfum nie powstrzyma "zadupie "Przypadkowo otworzyli w mieście obok galerię i jakoś sobie radzę z nowościami
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Ja teraz idę do troszkę większego miasta studiować (nie jest to jakaś metropolia, a stare wojewódzkie
) i blisko uczelni jest chyba całkiem pokaźna perfumeria (nie wiem na sto procent, jak ona wygląda, bo szyby są nieprzepuszczalne, a w soboty szybko zamykają XD), w pobliskim mieście jest niby perfumeria, ale panie ekspedientki są takie miłe i uczynne, że... że wolę kupywać w ciemno niż tam chodzić ![]() A pudło chcę Serio serio Ja kolekcjonuję pudełka Nie wiem czemu, ale Paco Rabane lubię, bardzo lubię, choć nie znam To chyba siła reklamy... Znam tylko Black XS (odlewka) i niby mroczne miało być, niby słodkie... Nie wiem, może mam fe odlewkę, ale ani mroczne, ani wystarczająco słodkie (mój no 1 to LLL A podobno męski Million jest bardzo nie męski Ale nie wiem, mówię na podstawie opinii innych, bo oczywiście sama go nie znam ![]() Yeah, będę mieć pudło |
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Proszę 5 ml
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam też pseudo-perfumerię w moim "mieście" i weź tu potestuj coś, jak musisz prosić o wszystko zza lady, to nie to samo co Sephora czy Douglas, gdzie chodzisz sobie i wąchasz co chcesz :P Co do męskiego Milliona to jest wyrafinowany, elegancki, zmysłowy, kojarzy mi się z takim szpakowatym przystojnym biznesmenem z Rolexem na ręku Boski A co do Black XS, to jeden z moich ukochanych zapachów, taki słodko-zadziorny
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak pozwolę sobie zapytać, mam nadzieję, że nie zostanie to w żaden sposób źle odebrane:
Wredot_ka, czy masz pewność, że te perfumy będą oryginalne? To znaczy chodzi mi o wiarygodność perfumerii, bo nie ma nic na jej temat na wątku o wiarygodnych perfumeriach i dlatego pytam
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze chyba jeszcze jest? to ja wezme ta ostatnią dyche
|
|
|
|
#17 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I teraz nie wiem co zrobic... Znalazłam na all sprzedawce 4800 komentów, wszystko pozytywy... http://allegro.pl/paco-rabanne-lady-...227672247.html Tylko to wychodzi 2,87 za 1ml. Teraz decyzja należy do Was... I wtedy demokratycznie zadecydujemy ![]() Także niepiszcie mi czy zgadzacie się na 2,86zł/1ml, czy wolicie zostac przy obecnej perfumerii, albo czy rezygnujecie przez skoki cen Ja sobie to wszystko odznacze. A co do pseuda perfumerii, to jeszcze parę lat temu, perfumerią u mnie w mieście to była natura a głównym rarytasem Naomi Cambell. Oczywiście panie, które tam pracowały nie były chętne w otwieraniu gablotki (a gablotka była na kluczyk)
Edytowane przez 201708250923 Czas edycji: 2010-09-14 o 12:34 |
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Ja jestem chętna, bo muszę to mieć
I jestem napalona na pudło |
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
Ceneo to, niestety, nie jest dobre źródło opinii nt. sklepów. Nie będę żałować 1,50zł za autentyczny zapach (a mam ku niemu duuuże nadzieje
)
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
Ja również dopłacę do oryginału
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
dopłacam do oryginału
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez jestem za doplaceniem do orginalu
|
|
|
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
To ja lece do modków, aby cenę w tytule zmieniły
![]() Taka rozkmina mi wię włączyła. Jeżeli ponad 400 opinii jest na tak (przynajmniej 4 i 5 gwiazdek) i zastanawiam się, czy oni losowo - (np jeden na 10 flakonów to podróba) - wysyłają podróby, czy może aż tyle osób daje się wrobic, kupuje i pachną sobie Dolcze
|
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
Opłacają ludzi, żeby nabijali im pozytywne opinie. W Ceneo nie ma tak, jak na Allegro, że kupujesz i piszesz komentarz - możesz sobie napisać im pierdyliard komentarzy, a nic nie kupując.
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie lepiej nie ryzykować, zawsze jest to jakiś sygnał ostrzegawczy...
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
Faktycznie może mają osoby, które "podbijają" komentarze.
K4te doszukiwanie się nei zawsze jest złe Raz kupiłam Miss Dior Ch. na all i wszystko było dobrze, dziewczyna fajna, butelka idealna, kartonik trochę wytarty, ale oryginalny. Pierwsze nuty trochę inne, ale później przez 3h moje perfumy, ale końcówka to już nie moja była. Na maila wysłała mi skan parafonu z chyba sephory. Delikatnie mówiąc zgłupiałam... Wydobyłam flaszeczkę 30ml (nie miałam serca jej wywalic), ostatni psik wydobyłam, sprawdziłam. To nie było to. Pani nadal twierdziła, że to kupione perfumy i są oryginalne. Ja w tym czasie byłam chora, perfumy moje perfumy miały ok 1,5 roku, stwierdziłam, że może to faktycznie moja wina, że mi się cos uroiło. Zabrałam flaszkę do domu, postawiłam w widocznym miejscu i czekałam, aż moja siostra je capnie i nie mówiąc jej nic usłyszałam, że to nie to . Sprawa na all i zyskałam zwrot kas. Byłam wredna i napisałam, że perfum nie wyślę, jeżeli mi nie dopłaci za wysyłkę do niej ![]() Teraz juz musze miec, chociaż te 200-300 komentów i przy tak niskiej ilości to zero negatywów. |
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Przelew poszedł
Czy wysyłać Ci od razu adres?
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Przeleje się dziś, przeleje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

) 37,6zł

)

Jakbyś jej nie chciała, to ja wezmę 

ciekawe czy będzie orgazm na odległość
W każdym razie lepiej nie ryzykować, zawsze jest to jakiś sygnał ostrzegawczy...