|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Curacne-wypadanie wlosow :(
Bralam Curacne przez jakieś 3 miesiące, trakcie brania nie dosc ,ze pobolewal mnie kregoslup to jeszcze wlosy staly sie jakies slabsze....skonczylam go brac i....od jakiegos czasu strasznie wyłażą mi włosy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! Edytowane przez mysiamysia Czas edycji: 2008-05-02 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Curacne-wypadanie wlosow :(
up...
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przed rozpoczęciem kuracji Curacne powinnaś uważnie przeczytać ulotkę informacyjną, w której na pewno jest wyraźnie napisane o wszelkich skutkach ubocznych w trakcie trwania kuracji.
Niestety wypadanie włosów jest takim skutkiem ubocznym. Te wszystkie skutki zanikają po odstawieniu leku. Poleciłabym Ci jakieś tabletki na wzmocnienie (Skrzypowita lub coś w tym stylu) oraz szampon Vichy z aminexilem (b.dobry, sama używam, bo też jestem na izotretioninie). Jeśli bardzo wypadają Ci włosy to udaj się do dermatologa.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
W ulotce tego leku nie ma nic o wypadaniu włosów. Jest trochę tych skutków ubocznych, ale takiego nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Włosy po curacne mi nie wypadały ale była straszna suchosc, wiec musialam sie CAŁA mocno nawilzac, a z twarza bylo najgorzej, bo kremy mnie niektore uczulaly. Jesli chodzi o wlosy zawsze mozna isc do trychologa na konsulty. A z kremow to polecam sevolum jest całkiem spoko. Jesli nie ma takiego strasznego tradziku to lepiej z tymi tabletkami nie szalec
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.