![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
GUERLAIN, BENEFIT,LANCOME, BABOR i wiele innych...zapraszamdo nowego watku Jako, że w końcu osiadłam w jednym miejscu w oczekiwaniu na Maluszkę moją mogę odświeżyć wątek ![]() Wysyłka - listami rejestrowanymi lub przy większej wymianie paczką. Dokładki - w kolorze czerwonym na początku posta nr 1. Wymienione - w kolorze siwym Dziewczyny, NIE SZUKAM ubrań, książek, biżuterii - nie proponujcie mi więc tych rzeczy proszę. Jeśli potrzebujecie więcej zdjęć/kodów proszę o sygnał ![]() DOKŁADKA: Guerlain Imperiales, ubytek 15 %, bez kartonika , kod 9W03 / najchętniej oddam jako odsypkę np. 15 kuleczek - ilość do ustalenia/ Zapachy: * Guerlain - Aqua Allegoria Pamplelune -30/75ml, chorowałam na nie długo, dostałam i co? Już ich nie chcę ![]() * Paco Rabbane - One Million /męskie/ - 45/50 ml, w kartoniku - z wymianą z m-habibi, wzięłam dla siebie bo jest naprawdę piękny- mimo,że męski ,ale z racji mojego aktualnego stanu - zapach mnie drażni * Cacharel - Amor Amor Jellies- 18/20 ml Makijaż: *Guerlain - Meteorites Pastel White 04- użyte kilka razy, z wymiany z Dorota- Coco, bardzo pragnęłam, ale bardziej pragnę np Beige Chic /zdjecie dzisiaj wstawie, najchętniej jako odsypka n. 15 kuleczek/ * Top Shop - Pistacjowy lakier do paznokci, raz użyty na dwie dłonie,świeży, przywieziony z UK, kolor Gone Fishing, pojemność 7/8 ml Benefit - Lemon Aid - baza na powieki, dwa razy maźnięta, kartonik, świeża * Benefit - Creaseless Cream Shadow - Liner w słoiczku, kolor czarny, zużycie 10%, świeży, kupiony na Tru. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-32...w-sloiczku.htm * Benefit - thhhhrob - nowy, nie używany. Piękny malinowy kolor, nie wiem skad sie wzielo na strukturze rozu paćka palcem, ale mniemam, że uczyniła ją moja siostra ![]() * Stilla - Brązowy tusz do rzęs - nie otwierany,nowy, 5 ml * Lancome - L'extreme - czarny 6,5 gr. Nowy, nie otwierany. Ciało / Twarz: Sephora - blissful golden body gel - zapach: Irrestible Toffee 145/150ml, nablyszczajacy zel do ciala z milionem drobinek. Nie jest to zel do mycia ciala, a do nablyszczania ![]() * BABOR - Calming Sensitive - ZESTAW do PIELĘGNACJI SKÓRY WRAŻLIWEJ zawiera: * Hy-Ol 50ml * Phytoactive sensitive 30ml * Calming Sensitive day cream 30ml * Calming Sensitive night cream 30ml * Sensational Eyes fluid 4ml nowy, zapakowany w kartonik Palmers - Masło Kakaowe do ciała - 80/100gram, bardzo wydajne i tłuste ![]() wymienione: * Avene 50 + , ten w pomarańczowym opakowaniu, nie mam kartonika już chyba - 40/ 50 ml, świeży - Solciuchna
Edytowane przez irsin Czas edycji: 2010-09-29 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GUERLAIN, BENEFIT,LANCOME, BABOR i wiele innych...
Miejsce na zdjęcia
Edytowane przez irsin Czas edycji: 2010-09-22 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=459505
Może interesują Cię oryginalne butki? Mam też UGG ROZMIAR 39/40 nowe chętnie zamienię się na męskie perfumki plus coś tam ;-)
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
uzbierasz coś u mnie za meteoryty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
Palmers - Masło Kakaowe do ciała - 80/100gram, bardzo wydajne i tłuste ![]() Paco Rabbane - One Million /męskie/ - 45/50 ml, w kartoniku ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
* Guerlain - Aqua Allegoria Pamplelune -30/75ml, chorowałam na nie długo, dostałam i co? Już ich nie chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze masz cos schowane pod lada? ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() moze masz cos poza watkiem? ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Hisoko, meteory chcialabym oddac za cos konkretnego , u Ciebie nie znalazlam nic niestety ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- niestety nic nie widze, pozdrawiam ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o kosmetyki to poza watkiem mam tylko profesjnalny krem do włosów ze sklonnoscia do falowania i nowy retinoid kartoniku (ktorego chyba nie wolno tu wystawiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;22042130]Hej. Znajdziesz coś u mnie za lakier?[/QUOTE]
nie widze niestety nic przydatnego ![]() widze,ze szukasz seriii z Fruttini - ona jest wycofana z PL i nie bedzie juz dostepna w sklepach na 100 %, jedynie na All mozesz szukac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Paco Rabbane - One Million
![]() |
#14 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
i tak nie dasz meteorków
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Irsinku, i w końcu ja się zgłaszam do Ciebie... mam nadzieję, że nie oddałam wszystkiego, co się tobie podobało
![]() Więc tak: - AA, Pampeluna - Benefit, thhhhrob - Benefit, Lemon Aid ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
nie widze nic niestety.
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- misianko, nic nie widze ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
kolciu obadam kolor i dam znaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
no wiem, wiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post22045964
Może okularki LV? Oryginalne
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Sephora - blissful golden body gel - zapach: Irrestible Toffee 145/150ml, nablyszczajacy zel do ciala z milionem drobinek. Nie jest to zel do mycia ciala, a do nablyszczania
![]() Palmers - Masło Kakaowe do ciała - 80/100gram, bardzo wydajne i tłuste ![]() zapraszam i gratuluję! ![]()
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Palmers - Masło Kakaowe do ciała - 80/100gram, bardzo wydajne i tłuste
![]() cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Witam
![]() Guerlain - Aqua Allegoria Pamplelune -30/75ml, Benefit - Creaseless Cream Shadow - Liner w słoiczku, kolor czarny, zużycie 10%, Benefit - thhhhrob - nowy, nie używany Benefit - Lemon Aid - baza na powieki, dwa razy maźnięta, kartonik, świeża Lancome - L'extreme - czarny 6,5 gr. Nowy, nie otwierany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
sprawdze zapach jutro/poojutrze i dam znaka ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
nic nie znalazlam niestety ![]() dziekuje za gratulacje ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() ale nie wiem co Cię może zainteresować? mam np. odżywkę do włosów sephora taką z pompką , szampon profesjonalny (teraz nie wiem jaka to firma, takie białe tuby stoją zawsze o fryzjerów ![]() Jak Cię męczy ten palmers to może np. garniera byś chciała, zawsze mam w zapasie czerwony.
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() z wlosow nic nie chce bo kupilam wlasnie loreala sobie i odzywke i szampon. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.