![]() |
#1 |
BAN stały
|
Ciuszki i nie tylko :) zapraszam
Zakładam oddzielny ciuszkowy wątek.
Będę go stopniowo zapełniać, zapraszam ![]() Wymiarki podaję chętnym, proszę pytać. Tutaj dodatki, biżuteria, kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=398263 1. Koszulka z dziureczek, idealna na upały i seksowny wieczór ![]() 2. Spódniczka na lato, piękna Orsay. Rozmiar L, spokojnie też XL- na gumeczce :) 3.Sukienko- tuniczka, idealna także do leginsów. Mam z wymianki, jednak za mała w biuście, piękna ![]() 4. Sukienko- tunika czarna, rozmiar L- XL. Nowa, bez metki. "Pachnie" jeszcze nowością. Z pięknymi zdobieniami. Śliczna. 5. Bluzko tuniczka, nowa. Kolor biały, złamany ecru. Zdążyłam zdjąć metki, ale pachnie jeszcze nowością, nie była prana, raz mierzona. Z koralikami- cekinami. Duża, spokojnie XL- XXL. Ebelieve. 6. Super bluzeczka turkusowa, zapinana asymetrycznie. Rozmiar z metki 46, ale moim zdaniem to 40, maks. 42. Przywieziona z Niemiec, super wygląda do czarnych rurek z paskiem czarnym szerokim ![]() Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-07-21 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Ciuszki i nie tylko :) zapraszam
1. Tunika H&M tygrys
![]() 2. Spodnie szare w paseczki H&M. Nowe, z metką. Rozmiar 44. Idealne do koszulowych bluzek. fajny, przewiewny materiał. H & M (szare): pas 2x ok 48 stan przód ok 24 stan tył ok 39 uda ok30 krok długość w dół ok 86 Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-09-26 o 02:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
1. Spodnie Carry ciekawy, fajny kolorek. Delikatny brąz. Bojówki, rozmiar XL, nowe z metką. Super do wszelkiego rodzaju topów, t- shirtek. 100% bawełna.
Carry (brąz): pas 2x ok 44 stan przód ok 29 stan tył ok 39 uda ok 30 długość od kroku w dół ok 85 2.Spódniczka ołówkowa beżowa, Hennes, rozmiar 44. lekko elastyczna, bardzo fajnie leży. Stan bdb. 3. Pomarańczowe jeansy firmy Rescue. Przywiezione z Niemiec, rozmiar 32. 100% bawełna. lekko zmechacone w kroku (minimalnie)- nie widac tego. Po za tym stan- bdb. 4. Bluzeczka na lato Wallis, ciekawie wiązana. Gołe plecy, mozna nosić też na jakiś top. Rozmiar 16, stan bdb. 100% polyester. 5. Bluzko- tunika na naramkach Dorothy Perkins. Fajna, przewiewna. Rozmiar z metki 20, zdecydowanie na mniejszy biust. Jak dla mnie 44. Stan- bdb. Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-07-27 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1. Bluzka H&M Mama, rozmiar z metki M, ale zdecydowanie L i nawet XL. Przewiewna, idealna do karmienia. Kolorek zdecydowanie ciekawszy niż na foto.
2. Szara Atmo, z delikatną srebrną nitką. Metka wycięta (drapała), ale jest w środku druga. Rozmiar 14. na dole gumeczka. Stan bdb- 3. Bluzeczka wakacyjna- top- H&M. Turkusowy. Rozmiar z metki M, ale spokojnie L. 4. Bluza- grzybek z kapturem Next. Szara, lekko sprana, stan db. Rozmiar z metki 16. 5. Brązowa bluza C&A- rozmiar XL. Ubrana maks dwa razy, raz wyprana. Ze złotymi nadrukami. Stan bdb 6. Koszulka LEK SODA, rozmiar z metki L (spokojnie XL). Kolor khaki, super gatunkowo. Z napisem I Hate School ![]() Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-09-26 o 02:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Torebeczki używane
![]() 1. Kuferek w pięknych kolorkach New Look, przywieziony z UK, ze złotymi dodatkami. 2. Fioletowa torebka retro na biglu, przywieziona z Rzymu. Najwyższej jakości skóra ekologiczna, ciekawa fakturka. Ubrana dwa razy. sprzedana 3. Modna fioletowa z kwiatem. Do ręki lub na długim pasku, w środku masa przegródek. Ubrana maks. 2 razy. 4. Plecaczek NICI w serducha ![]() ![]() ![]() 5. Czapeczka Reserved turkusowa z cekinami. Raczej na większą dziewczynkę ![]() Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-10-21 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Plecaczek Esprit, ładny granatowy kolorek. Lekkie otarcia widoczne na foto. sprzedany
Torebeczka- worek H&M Divided, stan ok. Biała. madzior7891 Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-11-20 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dokładam
1. Bluzeczka z C& A , Yessica, ubrana maks 2 razy, rozmiar z metki L, moim zdaniem także XL. Idealna do jeansów. Stan bdb. 2. Nowy staniczek, czarny. Rozmiar z metki 40/ 90D. ( najchętniej na staniczek 85D). 3. Body, strój do gimnastyki, na siłownię. Nówka, nigdy nie noszony, tylko wyprany bo trochę leżał w szafie. Rozmiar 44/46. 4. Strój kąpielowy czarny z lycry, panterka, nowy piękny. Z zabezpieczeniem w kroku, rozmiar M. Eleganckie bolerko atłasowe- czarne. Rozmiar 3, L-xl. Nowe z metką. Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-09-26 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Akcesoria ciążowo- dziecięce
![]() 3 butelki antykolkowe Avent Philips- bez pudełka z opakowania zbiorczego. @ dymne i jedna jasna, nowe, smoczki 1. Mam też smoczek avent nowy- dla zainteresowanych. 2 nowe butelki firmy Tommee Tippee, nigdy nie użyte- raz wyparzone. Dostałam cały zestaw Avent i nie chciałam synusiowi mieszać ![]() Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-09-26 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Akcesoria dziecięco- pielęgnacyjne, cd.
1. Linomag ochrona przed słońcem, faktor 30 dla dzieci i niemowląt. Nowy, tylko otwarty w celu powąchania. 2. Majtki poporodowe jednorazowe, w sumie 9 sztuk- rozmiar xl- firmy Baby Ono. 3. Espumisan- kropelki na wzdęcia dla dzieci i niemowląt- nowe, kupione w aptece, otwarte w tym tygodniu- zużycie 10 kropelek- dostaliśmy inne kropelki- tych nie zużyjemy. 4. Cążki i pilniczek dla dzieci- jeszcze opakowane- wyjęłam tylko nożyczki- firmy Canpol. 5. Alouette- chusteczki odświeżające- przydatne np. w szpitalu- podróży- 25szt, nowe. 6. Balsam do opalania- krem ochronny dla dzieci od 1 roku życia Soraya- idealny na słoneczny dzień nawet zimowy, ochrona 60! Stosowałam go jak korzystałam z laseru na usuwanie wąsika- potrzebna est tedy wysoka ochrona. Zostało jakieś 60ml- 3/2011. Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-09-29 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Nosidełko dla dzieci do 9kg, mam z wymianki z Wywą
![]() ![]() Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-10-15 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Drapieżny post
![]() Super jeansowa kurteczka firmy tru- w kolorach jesiennych, miodowy beż i brąz z motywami zwierzęcymi- panterka. Jest piękna, stan bdb, rozciągliwa. Fajnie wygląda nawet na dłuższy sweterek ![]() Bluzeczka panterka z delikatnym a'la brokatem (prawie niewidocznym), w rzeczywistości wygląda ciekawiej ( o wiele). Fajny materiał- bardzo dobra gatunkowo- rękawki 3/4 Stan idealny, firma Dames Once, rozmiar M- ale L i małe XL też wejdzie ![]() Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-10-16 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Fajna beżowa bluzeczka, oryginalny dekolt.
Rozmiar z metki 42/44. Super wygląda do granatowych jeansów. Stan bdb. Torebeczka listonoszka firmy Cropp Ciekawe połączenie kolorów, w rzeczywistości wygląda ciekawiej, mam z wymianki z TheChocolate, ale trochę mała na spacery z dzieckiem ![]() Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-10-16 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Torebka multicolor monogram LV. Kupiona kilka lat temu w Rzymie w SH- używana za 300 Euro. Za coż mega fajnego
![]() Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-10-31 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
![]() 1. Matrix spray do prostowania włosów, zużycie ok.5 psiknięć- nie był pełen. Profesjonalna seria włoskich kosmetyków do włosów z Salonu Gabriel- Intercosmo. 1. Educator- fluid definiujący skręt włosów kręconych- zużycie ok.25% 2. Crystal liquid- kryształki do wykańczania włosów- zwłaszcza po prostowaniu, nadają im połysk, ujarzmiają i jednocześńie odbudowują jak jedwab. Zużycie widoczne na foto. madzior7891 Dwie nowe opaski - z kryształkami - a'la Burberry xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx Samoopalacz rossmannowski, moim zdaniem lepszy niż nie jeden wysokopółkowiec, użyty maks. 3 razy na twarz. Nowy balsam Dove pro- age. Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-10-24 o 01:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Zestaw kryształy Swarovski migdały 22mm, z biglami 3,5cm + srebro 925.
Kolor Silver Shade, o wiele ciekawszy niż na foto ![]() Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-10-17 o 01:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Srebro- wszystko z wybitą próbą 925, mało lub w ogóle nie noszone
![]() 1. Kolczyki srebrne z cyrkoniami, ubrane 2 razy maks. Dość okazale prezentują się na uchu ![]() 2. Pierścionek srebrny, dwie białe cyrkonie i jedna granatowa, jak się patrzy z boczku to widać 3 gwiazdeczki. Ubrany też pewnie ze 2 razy...Rozmiar 15. 3. Pierścionek z 3 cyrkoniami, delikatny- bardzo błyska na palcu. Ubrany jw. Rozmiar 13. 4. Pierścionek z Apartu- nowy z rzędem cyrkonii, rozmiar 17 5. Stary pierścionek, ręczna praca, średnica ok. 16-16,5mm Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-10-28 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Srebro- wszystko 925
1. Pierścionek z hematytem, noszony, ale w dobrym stanie- 15,5-16mm 2. Kolczyki kółeczka z cyrkoniami, przywiezione z Niemiec- Bulgari. Rodowane srebro, wymagają odświeżenia, miałam je na sobie ze 3 razy, leżały w szkatule sprzedane 3. Różne wkrętki: - niebiesko- białe motyle - małe cyrkonie (bez baranków) - duże cyrkonie - długie łańcuszkowe Większość wymaga odświeżenia 4. Nowe kolczyki - Magic moon firmy GreenHause- pozłacane srebro 925- zapakowane w woreczek- z metką. Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-11-13 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
1.Czarna tunika C&A rozmiar xl, ubrana raz na sylwestra, w rzeczyw. kolor czarny intensywny
2.Sukienka szyta na wesele- na wymiar, rozmiar ok.46 na życzenie pomierzę, trzeba wyprasować (bardzo tego nie lubię robić ![]() 3. Nowa tunika z kobietą w cyrkonie i koronkę, super pęknięcia na rękawach 3/4, fajny różyk- z metką. Rozmiar uniwersalny, xl też. 4. Turkusowa narzutka, ubrana raz-można nosić zawiązaną lub puszczoną jak na foto- rozmiar L (wypada spokojnie xl) 5. Szmizjerka w beżowe paseczki H&M- r. 46- ubrana kilka razy 6. Tunika niemieckiej projektantki Elle Singh- morska ![]() 7. Bluzka kopertowa w róże Principless, 46 piękna Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-11-20 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
coś za
4. Sukienko- tunika czarna, rozmiar L- XL. Nowa, bez metki. "Pachnie" jeszcze nowością. Z pięknymi zdobieniami. Śliczna i małą fioletową torebeczkę?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się:
2. Spodnie szare w paseczki H&M. Nowe, z metką. Rozmiar 44. Idealne do koszulowych bluzek. fajny, przewiewny materiał. i 1. Spodnie Carry ciekawy, fajny kolorek. Delikatny brąz. Bojówki, rozmiar XL, nowe z metką. Super do wszelkiego rodzaju topów, t- shirtek. 100% bawełna. czy mogę prosić o wymiary? (ważna jest dla mnie szerokość w udzie i stan z przodu i z tyłu, ale oczywiście też długości ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy znajdziesz coś w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1279729612 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1264013424 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1279580757 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1270659217 ? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej a moze spodoba Ci sie taka bawelniana wygodna sukienka
Nowa z Top Secret rozmiar L ale do XXL spokojnie bo sie uciaga ![]() czekam na odpowiedz w moim wątku ![]() U Ciebie podoba mi sie kilka rzeczy ale najbardziej zielony kuferek z ćwiekami i sweterek w panterke ![]() ![]()
Wymiana w MAJU- same nowe rzeczy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post59983276 Edytowane przez aleksandra188 Czas edycji: 2010-07-28 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnei za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1279726765
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.