|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
7-letni syn na gokarty
Hej,
Czy to bezpieczny wiek aby puszczać syna na gokarty? W sensie mąż się upiera, ja jestem sceptyczna. Jak uważacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 7-letni syn na gokarty
Widziałam program o dziecku, które już jako 3-4latek zaczynało. Teraz jeździ super, rodzice załatwiają mu trenera zza granicy, bo w Polsce mało kto szkoli takie maluchy.
Jedyna wada tego sportu, że nie należy do najtańszych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
No właśnie czytałam trochę na ten temat. Czytałam np że Robert Kubica zaczął w wieku 6 lat. Ale wiadomo, w tym wieku są duże różnice pomiędzy poszczególnymi dziećmi.
Czy to był ten program: https://teamtotal.pl/blog/gokarty-pr...a-szkola-zycia ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oj nie pamietam. Jesli dziecko chce to idzcie.
z telefonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() widziałam 5-6-latki nieźle radzące sobie na motocyklach enduro. w pełnym stroju motocyklowym pomykały po przygotowanej dla nich trasie. super widok. i te ich dumne miny. bajka. sami planujemy pójść z córką, albo na gokarty, albo właśnie na enduro. zobaczymy co wybierze, na razie chce jeździć na motocyklu. to w przyszłym roku, jak będzie miała 4 lata. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.