|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Luty-kosmetyki, prostownica,perfumy
Witam
Zasady jak u innych Na wymianę posiadam: Demeter -Creme Brulee EDC -mam z wymiany odlewka 3 ml w buteleczce Aquolina ,Pink Sugar EDT-mam z wymiany odlewka 4 ml w buteleczce Edytowane przez Tamt Czas edycji: 2012-02-10 o 04:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Luty-kosmetyki, prostownica,perfumy
AVON PUR BLANCA EDT
Nowa bez folii, limitowana edycja Jeśli zapach może mieć kolor, to Pur Blanca jest biała. Biały i zwiewny, lekki jak mgiełka zapach niczym uosobienie niewinności. Czysty i przejrzysty, skomponowany dla kobiety delikatnej, łagodnej, która pozostaje w harmonii ze światem i z samą sobą, a sensu życia szuka wewnątrz siebie. Kobiety, która cieszy się drobnymi rzeczami, osiągnęła spokój ducha i stworzyła sobie swój własny, intymny świat, w którym żyje z prostotą i pogodnie. Zapach pełen bieli, świeży , zwiewny, z kategorii ozonowo - kwiatowej. Aromaty kwiatu ylang ylang , białej frezji, i mięty w nucie górnej spleciono z wonnością skradzionej, białej róży, lilii wodnej i białej peonii w nucie serca. A całą wymyślną konstrukcję wzmocniono akordami białego drzewa sandałowego, mlecznego piżma i heliotropu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Avon Mgiełka melon i ogórek-Niedostępna w Polsce, nowa
Prostownica do włosów Rossmann, stan idealny, oczywiście działa bez zarzutów Body Shop Fond de teint eclat bronzant 50ml dwa razy maźnięty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za mgiełkę i Body Shop Fond de teint eclat bronzant (możesz pokazać jego zdjęcie?) ?
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2012-02-10 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
:)
|
cos u mnie za mgiełkę i pur blance?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety tylko zel zostal, chanelki juz odlalam 20ml, wiecej nie odleje
![]() yr wymienilam wczoraj, jeszcze nie aktualizowalam opisow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Demeter -Creme Brulee EDC -mam z wymiany odlewka 3 ml w buteleczce Aquolina ,Pink Sugar EDT-mam z wymiany odlewka 4 ml w buteleczce ? ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
OK, czyli Twoje 2 odlewki za tester podkładu i błyszczyk? Jeżeli wszystko się zgadza, to zapraszam na pw
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.