| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-04-03, 16:18 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | Ćwiczenia na brzuch. Jakie?

Witam. Nie mam problemu z nadwagą, jednak cały tłuszcz, jaki gromadzi się w moim organizmie, odkłada mi się na brzuchu - taki typ figury. Wygląda to dość dziwnie,  bo inne części ciała mam dość szczupłe. Nigdy nie lubiłam ćwiczeń i z natury jestem osobą raczej leniwą, ale chciałabym, by te fałdki tłuszcz stopniowo stawały się coraz bardziej sprężyste i zamieniały w mięśnie. Jakie ćwiczenia polecacie na brzuch? Zależy mi na tym, by nie były one zbyt czaso/wysiłkochłonne, ale wykonywane systematycznie np. wieczorami, dawały po określonym czasie jakieś efekty i modelowały talię. Czekam na wskazówki i z góry dziękuję!   
				__________________ Głodna życia... | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 17:19 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Chełm 
				 | 

Dot.: Ćwiczenia na brzuch. Jakie?

Jedyne co mogę polecić to poszukać w wyszukiwarce bo tego typu wątków było już mnóstwo i nie mówię tego złośliwie tylko po prostu wystarczy poszukać. Ja robię codziennie 7 i 8 min abs   
				__________________ Bo miłość jest siłą mojego życia a tą miłością jesteś Ty.   | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 18:18 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Dot.: Ćwiczenia na brzuch. Jakie?

Na tłuszcz to aeroby. Brzuszki czy 8 min abs go nie spalą. Ponadto tłuszcz nie zamieni się w mięśnie. A tak w ogóle - nie to podforum. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dietetyka | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.