|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Spalone rzęsy super glue :(
BŁAGAM DZIEWCZYNY POMÓŻCIE !!
![]() kiedyś koleżanka doradziła mi kępki ,kupiłam sobie ![]() więc mądra koleżanka przyleiła mi je na super glue ![]() ![]() Przykleiłam spowrotem kępki bo moich nie widać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kumciaaaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spalone rzęsy super glue :(
Może pomaluj je tuszem żeby były bardziej widoczne, wydłużone... Skoro masz je choć krótkie to myślę że Ci odrosną, używaj odżywek, olejku rycynowego... Nie wiem jak moge Ci jeszcze pomóc, i daruj sobie te sztuczne rzesy na super glue...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Nic się nie martw odrosną na pewno!Wiem to z własnego doświadczenia,bo kiedyś jak byłam małolatą sama se obcięłam rzęsy,bo były za długie i mi przeszkadzały
---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- wiem,że to głupio zabrzmiało ale tak zrobiłam i spokojnie mi odrosły i do teraz są długie i nic im się nie stało ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
teraz to już mam nauczkę
![]() ale jak je zdejmę to nic nie widać ;/ na dodatek mam czarne włosy farbowane ;/ a swoje naturalne rzęsy mam białe;/ ![]() ![]() ratunkuuuu ![]() w ogóle to dziwne jest ,że one spaliły się od połowy lub odpadły ,już nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Zdejmij wszystko i daj czas żeby się same zregenerowały i odrosły proste, jak będziesz kleiła to mogą rosnąć krzywo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
klej porzadny do rzes sobie kup, a nie...
nawet male 1-2ml tubki starczaja na wiele aplikacji, a to nie jest wielki wydatek. super glue jest toksyczny, mialas szczescie, ze nie dostal ci sie do oczu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
kupiłam już ze 2 tyg temu klej
![]() ale nie wiem czy moje będą rosły pod tym klejem ![]() nie mogę chodzić teraz bez kępek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.