|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ratunku! straszne rozstepy
czesc dziewczyny!
pomózcie!czy macie jakies sprawdzone kosmetyki na rozstepy.Po porodzie (08,10,2004) mój brzuch i biodra wygladaja strasznie.Blizny sa duze,fioletowo rózowe i bardzo bardzo widoczne.Jak ja sie latem nad woda pokarze?? Teraz nawet lustro w lazience omijam... pozdarwiam,mika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: ratunku! straszne rozstepy
po pierwsze skoro juz są to nie znikną i nie ma sie co czarowac.
kup krem na rozstepy ja lubie i polecam firme norel ,ćwicz zdrowo jedz a rozstępy z czasem sie zmniejszą i bedą malutkimi jasniejszymi kreseczkami (przynajmniej tak jest u mnie 4 lata po porodzie) dbaj o ciało i nie przejmuj sie ,daj sobie troche czasu . pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja gdzieś czytałam, że sposobem na rozstepy jest smarowanie sie masłem karite. To masełko ma zapobiegać rozstępom, a te już widoczne mają zblednąć. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale ponoć sama Madonna po porodzie chwaliła masło z karite
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie wiem nic na ten temat ale wiem ,ż ez czasem rozstepy bledną nawet bez stosowania kremów .
co do gwiazdek chwalących cos tam to nie mam zaufania bo nigdy nie wiadomo czy ktos im za to nie płaci ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
I nie wierzę, że Madonna poprzestała tylko na tym masełku. Pewnie ją równo ekipa kosmetyczek, dietetyków, lekarzy odpicowała po porodzie.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.