![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)Witam w kolejnej części naszych wspólnych przygód małżeńsko- partnersko- rodzicielskich!
--> ![]() ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)"
![]() to ![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
Skoro Kasieńka z takim poświęceniem wącior założyła to nie mam wyjścia i melduję się posłusznie
![]() buziole dla Wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja
![]() ![]() ![]()
#7 |
Zakorzenienie
|
hehehehehhe
hejka waryjatko ![]() co u mojego przystojniaka? ![]() no i zaraz odpowiedziałaś... trzymam kciukole ![]() I witam resztę babolinek ![]() wiecie co? Kasia- brzydal- ciamajda zapomła usunąć " z nazwy! Wybaczcie plisssssssssss ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-10-21 o 11:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
no to jestem i ja
![]() i w końcu obiecane zdjęcie mojej Agatki ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
śliczna jest
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() całuski dla Was ![]()
#13 |
Zakorzenienie
|
Melduje się i ja!
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
o maj got!
jakie cudeńko ![]() wyciumkaj ją od cioteczek --> ![]()
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ślicznotka, ale od cioci Marty jej nie całuj, chora jestem- na antybiotykach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
dzien doberek dziolszki
pojechalam sie zarejestrowac, zaatakowac biura podrozy, poogladac okularki (moze uda mi sie malza namowic na nowe ![]() ![]() a wiec melduje sie i ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No to melduje sie i ja i zmykam do domu
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Melduje sie i ja, sle buziaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Zameldowana!
![]() Ale fajny wątek ![]() Katarzinko śliczna Agatka ;* Kasieńko super fociaki oglądałam wczoraj ![]() Czekoladko ![]() ![]() Agunia, co do szczepionki dzięki za info poczytałam - ogólnie o działaniu szczepionek coś tam wiem, ostatecznie miałam zajęcia i z imunologii i z wirusologii i innych logii, ale o tym że zawierają rtęci i skwalen nie wiedziałam... jak będzie dziecko będą dylematy, ale raczej ze szczepień nie będę rezygnować. Sama miałam się szczepić z ciekawości ;p no bo nigdy nie szczepiłam się odkąd dorosłam, w pracy mało kto się zdecydował bo te grypowe to powodują często przejście takiej jakby grypy po szczepieniu - o różnym natężeniu, organizm różnie może zareagować na wszczepienie drobnoustrojów ale niby daje na dłuższy czas później ochronę. Tyle że przy grypie, kiedy w ciągu roku pojawiają się ciągle nowe szczepy wirusa to faktycznie nie wiem czy jest sens... z drugiej strony może ochroni? Mój brat, chorowity dosyć od dziecka jakieś 3 lata temu w ciągu jednej zimy chorował 4 razy na jelitową mama go zaszczepiła przerażona - synowi znajomej mamy pogrypowo powikłało się na serce... - no i brat już nie choruje (odpukać ![]() moooniku już Cię mam ![]() ![]() Marta super że jesteś z nami, aczkolwek nie zazdroszczę chorowania... zdrowiej szybko ![]() no mąż wyprał dywany to idę coś porobić dla równowagi rodzinnej ![]() miłego wieczora wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie i ja
![]() Przeslodziutka ![]() Monai to i Ja Cie znajde na nk moge? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | ||
Zadomowienie
|
![]()
HEJ SŁONECZKA!!!
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Melduję się ja! ![]() kasienko oczywiście miałam na myśli Egipt ![]() ![]() moooniś dzięki za kciuki dyrektor jest bardzo sympatyczna. Przedstawiła mnie gronu pedagogicznemu i jutro jedna nauczycielka nie może przyjść, więc pani dyrektor wymyśliła, że ja ją zastąpię. Spytała czy dam sobie radę i czy miałam wcześniej styczność z nauczaniem...no ba!!! Ale cykora mam...to III klasa w końcu! ![]() aguniu82 ja też sie nie zaszczepię, jestem anty, bo na uczelni wiele razy o przyczynach autyzmu słyszałam. A ja siedzę nad scenariuszem, muszę się przygotować, żeby dzieciaki mnie nie zażyły jakimis pytaniami odnośnie lasu... ![]() I przepraszam, ale fotki płaszczyka kiedy indziej... SPędziłam pół dnia(po szkole) u dziecinek kuzynki, bo umarł jej mąż i załatwiała wszystko. To ten sam, o którym pisałam...serce przestało bić. K...rwa jakie to życie niesprawiedliwe...urządzi li sobie dodatkowo poddasze, żeby mieć pokoje dla małych i wiecej miejsca, a teraz śpią we trzy w jednym pokoju... jedna ma 3,5, druga córka 8. Szkoda gadać! I powiem, że ciężko było słuchać jak obie co drugie słowo "tata to", "tata tamto" wałkowały, majac świadomość, że nie wróci do nich... Wracam do tych scenariuszy...trzymajcie kciuki, zeby dzieciaki mnie nie zdominowały... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Izka strasznie mi przykro z powodu smierci kuzyna
![]() Wspolczuje tym dzieciom i ich matce - taka tragedia... Trzymaj sie cieplo na pewno sobie poradzisz w szkole i z dziecmi kuzynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
i ja Ciebie też
![]() chciałam tylko Ci powiedzieć, że masz najzaje****stszy kolor włosków jaki kiedykolwiek widziałam! normalnie się zakochałam ![]() a Twojemu mężowi podejrzewam że co druga kobieta zazdrości takich długaśnych włosisków ![]() i masz bardzo ciekawą twarz, na każdym zdjęciu inną ![]() Cytat:
rany ![]() ![]() dobrze, że byłaś przy dziewczynkach, dobrze, że kuzynka ma wsparcie w Tobie ściskam mocniutko ![]() ![]() a z dzieciakami sobie poradzisz, jestem pewna ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Aaaa.... nowy wątek
![]() ![]() Później coś napiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
hej hooooo
![]() no i mamy już "enty" wątek z naszym udziałem ![]() ![]() Katarzinko i Mili Wasze niuncie to takie słodkie bobaski, że aż strach patrzeć, bo bym je schrupała normalnie ![]() ![]() Kasienko Twoje fotencje normalnie rewelacyjne... ![]() ![]() u mnie nic nowego ![]() ![]() Pozdrawiam Was dziewuchy gorąco ![]()
![]() |
#27 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej. Kurna trzy razy logowałam się zanim zajarzyłam, że tamtem wątek zamknięty
![]() ![]() Dziewczyny dzięki za kciuki. U lekarza ok, mam brać duphaston, ale już dzisiaj widziałam taką pulsującą kropkę ![]() Anusia trzecia część jest rzeczywiście trochę mdła. Wczoraj czytałam jak siedzieli w namiocie i Jackob ogrzewał Bellę, ależ mnie zdenerwował, a ona też jakaś durna jest. Chyba jej nie lubię ![]() ![]() ![]() Malutka co znowu teściowa zmalowała??? Moja dzisiaj (przyznam się po cichu) też mnie z lekka zdrzażniła ![]() Czekotubko trzymam kciuki za urlop i wyciszenie ![]() ![]() Monai, czytaj szybko, będzie następna wampirka do kolekcji ![]() Kasieńko Twój mąż to urodzony businessman, skoro każe Ci się całować bo :"bo może dostaniemy coś ekstra" ![]() ![]() a o Twoich rozstępach i innych a raczej o Teoim gadaniu o tym już pisałam i zaraz pasa zdejmę (albo raczej z szuflady wyjmę bo sorry ale nie mam na sobie) i w dupe dam. Fajny lachon z Ciebie i tego się trzymaj!!! Marta życzę szybkiego powrotu do zdrowia śliczna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dobra skończyłam tego pościora, idę wszamać kiwiego.Pa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
witanko wieczorowa pora
Gosia a Twoja tesciowa to nie wie ze nie wolno denerwowac a nawet irytowac kobiety w ciazy ![]() ps. dzis sie dowiedzialam ze... 20.11 bedzie w kinie...wieczor ze zmierzchem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Gosia oj na pewno zobaczyc nawet taka mala kropeczke w swoim brzuszku jest wzruszajace
![]() ![]() Jak tam wieczor mija babeczki?? Ja jak zwykle sama w domku o tej porze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hejka wieczorem
![]() Dziękuję za trzymanie kciuków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paulinko teściowa to jak zwykle temat rzeka ![]() ![]() Czeko79 kuchnia śliczna, ale usytuowanie zlewu porażka ![]() ![]() Monai u nas w pracy też są zapisany na szczepienia przeciw grypie, na razie zapisały się tylko 2 osoby, ja nie mam zamiaru ![]() Kasiu ![]() ![]() ![]() Mooonik ![]() Katarzinko siostrzyczko śliczną masz córeczkę ![]() Marta dużo zdrówka życzę Izka biedne dzieci ![]() ![]() Gosia najważniejsze, że z fasolką wszystko dobrze, oj przypomniało mi się jak widziałam pierwszy raz swojego synka na usg, niesamowite uczucie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.