![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Profumum, Guerlain, Lutens, Mugler, Sula, Micallef
Nieaktualne
Witam serdecznie, Wymienię następujące zapachy: Alba - Profvmvm Roma - 50/100 ml lub 98/100 ml Samsara edt - Guerlain - 40/50 ml - nieaktualne Louve Lutens - 40/50 ml Stiletto Musk - Sula - 30 ml z niezn. ubytkiem Womanity T. Mugler - 48/50 ml Alien Liqueur T. Mugler - 30 ml bez 2 psików Automne Micallef - 47/50 ml Zapraszam ![]() Edytowane przez monme Czas edycji: 2011-09-22 o 08:03 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Profumum, Guerlain, Lutens, Mugler, Sula, Micallef
MOże coś u mnie za Louve Lutens? Z droższych rzeczy mam tylko nową paletkę z cieniami Estee Lauder-wiem że to za mało,ale może jeśli coś Ci się spodoba to chociaż odlewkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze cos u mnie za aliena?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
cos za
Alien Liqueur T. Mugler - 30 ml bez 2 psików poza watkiem mam Lancome Miracle 50 ml albo Clarins Eau Ensoleillante 100 ml
![]() |
#7 |
Kici kici miau miau
|
ja bym chciala Lutensa - prosze tylko napisz jaka jest twoja wish?
czy moze byc kolorowka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Louve Lutens - 40/50 ml
poprosze
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witaj, może coś u mnie za samsarę?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Womanity?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
A ja bym chciala Samsare (kiedys sie lekkomyslnie pozbylam ;-) i Womanity, gdybys cos u mnie ciekawego wypatrzyla
![]() Serdecznosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Alienka?
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496755
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507161 wątek kosmetyczny ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=24412525 ![]() ![]() Edytowane przez mags69 Czas edycji: 2011-01-26 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ender, Asik, KuNu, drtdart, Corii, Pingwin2, Annamonica, Lolka, LikeTheChocolate, mags69 - dziewczynki, niestety nic dla siebie nie znalazłam. Bardzo mi przykro
![]() Ranka - poszukuję tylko i wyłącznie perfum. Najbardziej bliskie w tej chwili są mi klimaty piżmowe, słodkie, cielesne, eteryczne ![]() Jaspersen - ponieważ nie znam zapachów, które masz w wątku, to jeśli pozwolisz, rano dałabym Ci ostateczną decyzję, muszę poczytać w necie o nich ![]() Silencio - zastanawiam się nad Must i Costes. Rano dałabym Ci ostatecznie znać, dobrze? ![]() Miszona - u Ciebie też kilka zapachów wpadło mi w oko i też nie mogę się zdecydować. Rano postaram się określić, dobrze? ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś za likier Angel?
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobranocki ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2011-01-26 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Jaspersen - z Twoich zapachów inetersowałyby mnie Jacomo i Perfect Night. Poczytałam o nich w necie, ale nadal nic nie wiem
![]() Miszono - jednak się nie zdecyduję na żaden zapach. Dziękuję serdecznie. Silencio - chyba jednak wolałabym Must. Czy interesowałaby Cię wymiana Samsary na Must? W związku z różnicą pojemności, mogłabym zrobic jakaś odlewkę ![]() LikeTheChocolate, ulicznico, nisia1908 - niestety nic dla mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Louve? [chociaż odlewkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a masz jakąś konkretną listę wish?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Diva byla na wypadek, gdybys chciala oddac rowniez Womanity ;-) Ale Must jak najbardziej do oddania, jesli chcesz go za Samsare ![]() Jesli moglabym jeszcze zostawic sobie do jutra wieczora mala furtke i przetestowac raz jeszcze Samsare to bylabym wdzieczna ;-) Dzisiaj natrafilam jedynie na EDP i chce sie upewnic co do EDT. Dobrze? Ale jestem zdecydowana prawie na 100 % zapach piekny - chce tylko sprawdzic trwalosc na mojej skorze ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Hisoko, u Ciebie w moim typie tylko Ambar, ale mam już flaszeczkę. Jeśli chodzi o odlewkę, to niestety, ale nie chcę Louve rozparcelowywać
![]() Pingwin2 - moja wish lista jest bardzo długa ![]() ![]() Silencio, nie ma sprawy, spokojnie sobie potestuj, ja będę czekać ![]() Od siebie mogę tylko powiedzieć, że Samsara EDT jest dla mnie mega trwała, mimo, że to tylko EDT, dla mnie nie do zdarcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
za womanity pewnie nic u mnie nie znajdziesz? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=502753 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.