|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
perfumy Escada, La Perla, Nina Ricci, Lancome, V. Beckham
Wymienię tylko i wyłącznie za Lolitę Lempicką "klasyczną" lub "L""
PERFUMY: 1. Escada - Sentiment EDT - jakieś 45 ml z 50 ml 2. La Perla - Shiny Creation - ok 35 ml z 50 3. Nina Ricci - Premier Jour - ok. 28 ml (dosłownie kilka "psików") z 30 4. Nina Ricci - L'Air du temps - praktycznie nietknięte 30 ml 5. Lancome - Attraction - nieco więcej ponad 15 ml z 30 6. Victoria Beckham - Signature - ok 15 ml z 30 7. Elizabeth Arden - Splendor - praktycznie nietknięte 30 ml 8. Elizabeth Arden - 5th Avenue - połowa z 30 ml PIELĘGNACJA / KOLORÓWKA 9. Balsam do ciała Escada Sentiment - 120 ml ze 150 10. Sypki puder Chanel Poudre Universelle Libre kolor 50 Peche - zużyte zaledwie kilka gram
blunka Edytowane przez bluna Czas edycji: 2010-09-29 o 09:03 Powód: Dokładka :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy Escada, La Perla, Nina Ricci, Lancome, V. Beckham
sprzedane !!
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- a nie masz jakiś odlewek próbek z mojej wish ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie mam
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dorzucam nowe perfumy i rzeczy z pielęgnacji i kolorówki, czekam na jakąś fajną propozycję dotyczącą Lolity Lempickiej, bo nie mogę już bez niej żyć
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No cóż, "L" już mam, ale jeśli ktoś by się wymienił za klasyka (EDP czy EDT) to jestem nadal zainteresowana
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.