|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Bourjois, Inglot, ELF, Avon, Revlon, MAC, L’oreal i inne :)
nieaktualne
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-05 o 20:25 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bourjois, Inglot, ELF, Avon, Revlon, MAC, L’oreal i inne :)
2. Revlon Skinlights Face Illuminator SPF 15, odcień 02 Bronze Light. Bardzo wygodne opakowanie z pompką. Pozostało około 35ml/40ml.
3. ELF Tinted Moisturizer SPF 15 w odcieniu Rosy Beige. Daje lekkie krycie, delikatny krem koloryzujący. Jest bardzo wydajny. Pozostało około 6g/12g. 4. ELF Tone Correcting Concealer w odcieniu Ivory. Nowy. nie ma.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2010-09-24 o 00:31 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
5. Podkład Avon MagiX – podkład matująco-wygładzający, daje kaszmirowe wykończenie. Odcien Natural Beige. 30 ml, wypróbowany raz.
6. Podkład w musie Avon Ideal Shade – odcien Ivory. Pojemność wyjściowa 25 ml, ubytek widoczny na zdjęciu. nie ma.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2010-09-24 o 00:31 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
7. Lirene Shiny Touch – fluid rozświetlający SPF 8. Odcien 109 tiramisu. Pozostało około 10 ml/30 ml.
8. Paese Long Cover Fluid – podkład kryjący o przedłużonej trwałości SPF 6. Odcien 06 jasny beż. Pozostało około 20ml/30ml. 9. Podkład Max Factor Second Skin Foundation w odcieniu 045 Warm Almond. Pozostało około 22ml/25ml.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2010-09-02 o 01:57 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
10. Róż Bourjois w odcieniu 95 Rose de Jaspe. W środku pędzelek i lusterko. Użyty kilkanaście razy. nie ma.
11. Róż The Color Workshop. Jasny, cukierkowy róż z delikatnymi drobinkami. Ubytek minimalny, aplikowany kilkakrotnie. 12. Róż w kremie Inglot w odcieniu 81. Przetestowany jedynie na ręce – 5,5 g. nie ma. 13. Róż w kremie Rouge Bunny Rouge w odcieniu Goya. Zużycie widoczne na zdjęciu. nie ma.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2010-09-17 o 19:20 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
14. Pigment Mac (mam wątpliwości, co do jego oryginalności, ale jest bardzo dobrej jakości). Reflects blackened red – śliwkowy, bordowy, mocno opalizujący. Pojemność 7,5 g – użyty raz. nie ma.
15. L’oreal Color Minerals – cień mineralny – 09 Topaz Shimmer. Nowy. 16. Cienie Inglot – Vertigo: -brąz z drobinkami, nie ma. -łososiowy delikatny róż z drobinkami. nie ma. Oba zużycie znikome.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2010-09-27 o 23:47 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
17. Pojedynczy cień Inglot do paletki Freedom. Kolor 434 – intensywny róż z delikatnymi drobinkami. Oddam sam cień, bez paletki.
18. Paletka Avon True Colour - Electric Purple. Cztery cienie z dużym lusterkiem I pacynką (jedna strona do aplikacji cienia, druga do rozcierania). Cienie: cielisty, złoto, fiolet, jasna zieleń. Każdy z cienie wypróbowany jedynie na ręce. nie ma. 19. Bourjois – Petit Guide de Style w odcieniu 16 Crazy Baby. Dwa cienie bardzo dobrze napigmentowane ( biały perłowy oraz morski), pacynka (jedna strona do aplikacji cienia, druga do rozcierania), małe lustereczko. Nowe.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2010-09-24 o 00:32 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
20. L'oreal Telescopic Explosion w kolorze czarnym. Pozostało około 60%. nie ma.
21. Clinique high definition lashes w kolorze czarnym. Pozostało około 20%. 22. Clinique high impact mascara w kolorze czarnym. Pozostało około 30%. 23. Tusz Giorgio Armani w kolorze czarnym. Pozostało około 10%.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2010-09-17 o 19:20 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
24. Błyszczyk Bourjois eau de gloss w odcieniu 13 rose a l’aeu, użyty kilkakrotnie. nie ma.
25. Nowy błyszczyk My Secret. Słodki smach i zapach, ma brokatowe drobinki. Pojemność 10 ml. 26. Truskawkowy błyszczyk Essence. Wypróbowany raz. 27. Błyszczyk Astor Shine Deluxe, pozostało około 45%. nie ma.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2010-09-17 o 19:21 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
28. ELF Blush Brush, pędzel do różu. Bardzo milutkie włosie. Użyty raz i wyprany. nie ma.
29. Pędzel Everyday Minerals Eye Kabuki Brush. Milutki, świetny do aplikacji cienia na całą powiekę czy do rozcierania. Ze względu na wielkość nada się także do aplikacji czy roztarcia korektora. Użyty raz i wyprany. nie ma. 30. Korektor Boi-ing - Benefit. Odcień 1. Idealnie maskuje cienie pod oczami czy wszelkie zaczerwienienia, wypryski. Zużycie widoczne na zdjęciu. nie ma. 31. Baza pod cienie Art Deco. Mam z wymianki. Bazę trzeba dobrze rozgrzać pod palcami i dopiero wtedy aplikować. Zużycie widoczne na zdjęciu. 32. Baza pod cienie Virtual. Zużycie 5%.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2010-09-30 o 00:17 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
::
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
,,
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
.....
|
|
#16 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, coś za 168 - pędzel ścięty do różu, nowy i róż Bourjois 95?
Zapraszam
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie?
14. Pigment Mac (mam wątpliwości, co do jego oryginalności, ale jest bardzo dobrej jakości). Reflects blackened red – śliwkowy, bordowy, mocno opalizujący. Pojemność 7,5 g – użyty raz. 17. Pojedynczy cień Inglot do paletki Freedom. Kolor 434 – intensywny róż z delikatnymi drobinkami. Oddam sam cień, bez paletki. 24. Błyszczyk Bourjois eau de gloss w odcieniu 13 rose a l’aeu, użyty kilkakrotnie
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Nic niestety. Pozdrawiam
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za różyk bourjois?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=463468
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję, ale obecnie nic
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Od Ciebie podoba mi się się Róż Bourjois w odcieniu 95 Rose de Jaspe.
No i jeszcze trochę z wątku ubraniowego Jesienny grzybek Next. Dość ciepły, w kolorze szarym. Delikatne bufki. Rozmiar z metki dziecięcy, ale pasuje na XS i S. Masz może swoej zdjęcie w nim?
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2010-09-02 o 10:00 |
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Spodobało mi się u Ciebie:20. L'oreal Telescopic Explosion w kolorze czarnym. Pozostało około 60%. (dawno był otwarty? Nie chciałabym dostać wyschniętego tuszu jak mi się już zdarzyło )24. Błyszczyk Bourjois eau de gloss w odcieniu 13 rose a l’aeu, użyty kilkakrotnie. 9. Podkład Max Factor Second Skin Foundation w odcieniu 045 Warm Almond. Pozostało około 22ml/25ml. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Najlepiej to co wymieniłam Ewentualnie bez podkładu, chociaż wychodzę na miasto, to sprawdzę odcień A jak z tym tuszem? I jaki dokładnie jest kolor tego błyszczyka, bo się dopatrzeć nie mogę
|
|
|
|
|
#24 |
|
Perfume Lover
|
witam, przykro mi ale nic nie znalazlam
pozdrawiam
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
coś za dwa pędzle 150 - duży pędzel do pudru, nowy.
190 - pędzel do pokładu, użyty kilkakrotnie, wyprany.? odpisz prosze u mnie
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy , moze znajdziesz cos u mnie ?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
mi się podoba u Ciebie :
20. L'oreal Telescopic Explosion w kolorze czarnym. Pozostało około 60%. Podkład Max Factor Second Skin Foundation w odcieniu 045 Warm Almond (jaki odcień ? Ciemny, jasny, średni?) Mogę Ci oddać wszystko prócz odlewki YSL bo chcę ja wymienić na inna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

)
Ewentualnie bez podkładu, chociaż wychodzę na miasto, to sprawdzę odcień 
może znajdziesz coś z ubranek jeszcze?