![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Walentynkowy wątek kosmetyczny elf,inglot,skincod,ricci i inne
2.PLANET SPA MAROKANSKA RÓZA NOWA MASKA
3.NOWA MASKA PLANET SPA SAKE I RYZ 4.Balsam ujedrniajacy nowy st.ives 5.Peeling z uk delikatny do ciała nowy aaurinko 6.Szampon joanna nowy 7.PLANET SPA WODY MINERLNE ISLANDI 3 RAZY UZYTE 8.Krem do rąk 2 razy uzyty isana med 9.Odzywka do włosów oriflame zuzycie zaznaczone 10.lotion do włosów zuzycie zaznaczone 11.DEMETER OLEJEK DO BIUSTU nowy pojemność: 100 ml Olejek do pielęgnacji biustu w czasie, gdy karmimy piersią. Pielęgnuje i odpręża piersi. Wspomaga funkcje wydzielania mleka dzięki wyciągom z ziół o działaniu uspokajającym. Wzmacniająca tkankę łączną esencja z zioła skrzypu zapobiega już podczas ciąży powstawaniu rozstępów na piersi i brzuchu. 12.Odżywka do włosów zuzycie zaznaczone 13.Nowy krem nawilżająco opalający na dzien avon 14.Olejek do ciała dwu fazowy zuzycie zaznaczone 15.La ROCHE-POSAY EFFACLAR duo zostało ok. 50% rezerwacja Violette_24 16.BIODERMA Hydrabio UV - fluide hydratant - zostało ok 1/3 opakowania 17.AVENE TriAcneal została jakaś połowa rezerwacja Violette_24 DOKŁADKA Avon in love 30ml EDP ubytek testowy za coś super bo śliczne są! Świeży bukiet tulipanów i kwiatów budelii, z esencją neroli, ozdobiony soczystością karamboli, doprawiony pieprzem i otulony ciepłym, zmysłowym akordem piżma i ambry!tusiaczek
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-03-08 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
foto 1
1.Blyszczyk avon testowany transparentny + perfumy always w roletkce 2.Blyszczyk H&M zuz.max 10% 3.ok 50% blyszczyk sephora 4.blyszczyk ok 50% 5.blyszczyk rimmel lub maybelline ok 70% 6.7.blyszczyki avon ok 3/4 zostalo 8.9. blyszczyki rimmel lub maybelline ok 80% zostało poscierane napisy 10.Lancome Juicy Tubes PURE ubytek ok 10% aaurinko 11.Blyszczyk maybelline ubytek ok 10% foto 3 1.Dream matte mousse 021 nude 2.Dream matte mousse carmel dark 2 3.LP Mousse foundation 4.RIMMEL Lasting FINISH MINERALS - puder mineralny. Kolor 201 Classic BEIGE. Poj. 6,5 g / raz wypróbowany. Minimalne zużycie 5.The body shop minerals bronzer uzyty ze 3 razy zawiersa drobinki ol__ 6.podklad rimmel COOL MATTE odc 303 7.bARE MINERALS BRAZER WARMTH OK 17.7 Z 2G FOTO 4 1.podklad joko zuzycie do kreski kolor beige Joko, Perfect Match Hydro - Lifting Complex Make Up (Podkład nawilżająco - liftingujący) Depresja2010 2.Maybelline superstay uzyty kilka razy odcien dark 3.La roche -posay hydreane teinte 02 ubytek max 10% 4.Lancaster Infinite Bronze Cool Shimmer Blush Stick jak na foto zostało ok połowy śliczne pachnie 5.CLINIQUE FRESH BLOOM AMARYLLIS 05 - DO OPAKOWANIA PO MOIM MACZKU PEONNY WKLEIŁAM WKŁAD AMARYLLIS wymienie za coś extra madzik21 6.Shiseido sun protection compact foundation nr SP 40, kolor wpadajacy w żółty do średniej karnacji, użyty kilka razy foto 5 1.Pędzel do różu mineralnego 2.Sztuczne rzęsy DOKŁADKA za cos super bo bardzo lubie 1.wieeelki brazer SEPHORA jakies 5-8 % zuzycia jeszcze widac wytłoczone słoneczko jak wyzej urwane wieczko - ja sobie przykleiłam tasma zeby było wygodnie ") KWC
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-03-08 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto 1
1.Kredka blado niebieska metaliczna gruba 2.Kredka metaliczna gruba zielona sephora 3.Ciemno zielona kredka miss sporty 4.Kredka niebieska essence 5.Kredka avon czarna 6.Kredka fioletowa naomi? 7.kredka sliwkowa zelowa avon 8.9.10.cien do oczu w płynie avon 11.cien do oczu w płynie braz 12.cien srebrny w płynie 13-u góry kredka do ust VERSACE foto 2 1.LUMENE eye liner 3 dark blue sibinen - użyty 2razy 2.Eyeliner złoty brokatowy essence 3.E.L.F. kremowy eyeliner kolor midnight uzyty 3 razy - prawie czarny - tylko za inny liner nie czarny i nie braz najchetniej inglota. 4.E.L.F. mineralna baza pod cienie uzyta 3 razy rezerwacja patrysina foto 3 1.Paletka blyszczykow avon zuzycie max 10% 2.Paleta cieni E.L.F transformujących - zmienia odcienie innych cieni,eyelinerów- za coś super rezerwacja patrysina 3.Inglot paleta 6 kolorów prostokąty nr 422, 402, 110, 409, 423, 451, jasny złocisty, beżyk, khaki, braz dośc ciemny, sliwka, granat wszystkie perłowe malaMigotkAaa foto 5 1.MAC Crush Metal Pigment limitowanka w wersji kol. Stacked1 - 2 pigmenty 2*3g 2.Cień w musie avon 3.Cien rózowy w pyłku 4.Pigment sypki benefit 5.Cien sypki oliwkowy kryolan foto 6 1.Cien inglot amc czerwony 2.Cien inglot brazowy 3.cien inglot złoty beż 4.Podwójne cienie rimmel 5.podwójne wypiekane cienie avon 6.mapka inglot 7.mapka inglot rozxowa aaurinko 8.cien inglot 9.cien inglot 10.potrójne cienie pierre rene 11.cien revlon sliczny jasny róż perłowo metaliczny z efektem tafli 12.lovely brazy perłowe 13.cien zielony hean DOKŁADKA pigmenty MAC PEŁNOWYMIAROWE oryginalne nie moje kolorki wymienie tylko na: -perfumy -paint pot -pigment MAC naked lub violet 1.RUSHMETAL 2.BELL-BOTTOM BLUE
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-03-06 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYKA
1.Biblia urody 2.Wygladaj swietnie kazdego dnia 3.Podstawy makijazu 4.Wielka ksiega zdrowia kobiety 5.Doskonały makijaz 5.6 Czasopisma make up 7 Kosmetyka profesjonalna 8.-11.make up 12-14.make up 15.Paznokcie
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-03-06 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
do paznokci:
ZESTAW OZDÓB DO PAZNOKCI FORMY DO TIPSÓW nOWY PEDZELEK DO PAZNOKCI KSIAZKA WSZYSTKO O PAZNOKCIACH ACETON CLEANER KLEJ DO TIPSÓW OZDOBY PEDZELEK QUICK FINISH OLIWKA TIPSY CLEANER ZUZYCIA ZAZNACZONE CZARNA KRESKĄ LAKIER SALLY HANSEN 3/4 PROFESJONALNE 1.Bielenda Ideal skin Topp lifting NOWY zmywacz-neutralizator 500ml POJEMNICZKI NA ODLEWKI MUSZĘ DOSTAĆ OD WAS GDYZ NIE POSIADAM ![]() 2.MOGE ZROBIC ODLEWKE DO 100ML MASKI ODMŁADZJĄCO-UJĘDRNIAJACEJ z czerwonych winogron DO CIAŁA wiecej info TU 3.MOGE ZROBIĆ ODSYPKE DO WORECZKÓW STRUNOWYCH LUB DO TWOJEGO POJEMNICZKA CYTRUSOWEJ MASKI ALGOWEJ - DO CER MIESZANYCH,TŁUSTYCH,TRADZ IKOWYCH- DO 200ML - LUB KILKA MNIEJSZYCH ODSYPEK więcej info TU 4.MOGE ODLAĆ 2*po 50ml Clarena Sebum control cream dermasebum line kwc 5.Moge odlać do 200ml glinka zielona detoksykująco-nawilżająca Norel twarz i ciało, skóra normalna) Glinka jest gotową maską do wykonania zabiegu. W skład glinki zielonej wchodzi wyciąg z zielonej herbaty, bogaty w antyoksydanty i garbniki o działaniu oczyszczającym z toksyn. Skóra pod wpływem masażu wykonanego na glince zielonej staje się gładka, elastyczna i doskonale nawilżona. Składniki aktywne: kaolin, węglan wapnia, węglan magnezu, wyciąg z zielonej herbaty. więcej info tu troszke mazideł 1.Sorbitol 70% nowy 2.Slp emulgator 10ml 3.D-PANTENOL 50% nowy NIEMA 4.Korund ok 10 łyzek stołowych
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
TROSZKE BIZUTERII
WSZYSTKO SREBRO za cos fajnego 1.duzy okazały srebrny pierscien z bursztynem byl drogi srednica ok 18-19mm za cos extra moge wymiecnic sliczny 2.srebrny pierscionek 3.srebrny pierscionek 4.srebrny pierscionek 5.srebrna bransoletka 6.srebrna zawieszka kwiatuszek 7.srebrny pierscionek 8.srebrna opbraczka 9.srebrny lancuszek 10.Boski srebrny pierścionek z kryształkiem mieniącym się ab wielkość kryształka to ok 1,3 na 0,9cm średnica to ok 18-19mm za coś extra bo był drogi ale mam mnóstwo pierścionków nie dam rady chodzić we wszystkich ![]() 11.Swarovski flower crystal ab 14mm kolczyki + wisiorek w srebrze 12.Swarovski migdał 22mm red magma kolczyki+wisior w srebrze 13.Swarovski DE-ART 24mm crystal ab kolczyki+ wisior w srebrze 14.Swarovski cosmic crystal ab 14mm wisiorek + kolczyki w srebrze
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-02-22 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cd srebrnej bizu
1.srebrna bransoletka 2.srebrna bransoletka DOKŁADKA KOLCZYKI SREBRNE PR 925 + KRYSZTAŁKI SWAROVSKIego
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-02-22 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
bizu nie srebro
1.bransoletka z cyrkoniami 2.pierscionek 3.lancuszek 4.bransoletka z cyrkoniami 5.kolczyki 6.lancuszek 7.lancuszek 8.kolczyki z turkusami 9.koclzyki + zawieszka 10.bransoleyka ala charms 11.bransoletka z masa perłowa 12.kolczyki dłuugie motylki 13.kolczyki szkło weneckie
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wymienione
malaMigotkAaa paletka 6 inglot madzik21 MASKA ZIAJA 2000 CAL. balsam ziaja med maczek clinique ol__ mgiełka tbs,aquolina,puder tbs,ziemia egipska,. patrysina -elf cienie transf,baza elf aaurinko Peeling z uk delikatny do ciała nowy Lancome Juicy Tubes PURE ubytek ok 10% mapka inglot rozxowa
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-03-08 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To czekam w takim razie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
E.L.F. mineralna baza pod cienie uzyta 3 razy Paleta cieni E.L.F transformujących - zmienia odcienie innych cieni,eyelinerów- za coś super .CLINIQUE FRESH BLOOM AMARYLLIS 05 - DO OPAKOWANIA PO MOIM MACZKU PEONNY WKLEIŁAM WKŁAD AMARYLLIS wymienie za coś extra Kiedyś CI się u mnie parę rzeczy podobało.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Zestaw nowych kosmetyków SKINCODE Aquoline ,effaclar duo biodermę hydrabio triacneal La roche -posay hydreane dlugi łancuszek z zawieszką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Obcas od piety ma 8,5 a od wew 6.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Telefonu za to co chcę nie oddam ( jest mojej mamy i jej to nie pasuje) natomiast reszta jak najbardziej dostępna.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
może tym razem się uda?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hypnos4e nie oddam a tusz leci do ulicznicy ,jakieś propozycje?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
3.Inglot paleta 6 kolorów prostokąty nr 422, 402, 110, 409, 423, 451, jasny złocisty, beżyk, khaki, braz dośc ciemny, sliwka, granat wszystkie perłowe
3.E.L.F. kremowy eyeliner kolor midnight uzyty 3 razy - prawie czarny Może znajdziesz coś u mnie za paletkę oddam wiele wiele ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- O widzę, że szukasz kabla do samsunga avili też, bardzo możliwe, że mam (sprzedawałam telefon i chyba mi został, ale głowy nie mam musiałabym w domu sprawdzić) więc jeśli chcesz mogę sprawdzić ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- za liner i paletkę? oddaję wszystko ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ok rozumiem
![]() ode mnie: peeling, FM 253, Inglot paletka Pro 3 za za paletkę Inglot 6 prostokątów Mnie pasuje a Tobie ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mucia, napiszesz mi, jak się sprawdził Shiseido Sun kompakt?
Czemu nikt go nie chce ? ![]() Kiedyś go chciałam u tej Wizażanki, od której masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Czy dla jasno średniej karnacji byłby ok, ja raczej z tych bledszych, ale nie aż tak...masz jakieś porównanie z innym podkładem/ minerałem, itp.? Zaciekawiły mnie jeszcze u Ciebie te kolczyki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1297703649 Może chciałabyś do wyrobu biżu bransoletkę próba 925(uszkodzona na końcu) i naszyjnik(brak próby, ale na pewno posrebrzana, nic się z nim nie dzieje, nie ciemnieje)..no i wątasy moje..niewiele już zostało ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2011-02-15 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.