|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rekonstrukcja końcówek palców
15 lat temu miałam wypadek na koloniach w wyniku którego straciłam końcówki dwóch palców . Poniewż kolonia była na jakiejs kompletnej wsi nikt nie pomyslał zeby zabrac obciete końcówki. Miałam wtedy operacje w Warszawie. Teraz mysle o rekonstrukcji palców poniewaz jest to dla mnie krempujące. Ile taki zabieg kosztuje , skąd jest brany materiał , czy możliwe jest odtwożenie paznokci? Jestem z Warszawy , gdzie sie moge udać po pomoc. Czy efekt jest naturalny , boje sie ze takie zdeformowane palce beda wygladały jeszcze gożej niż ich brak. Dziekuje z góry za odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Rekonstrukcja końcówek palców
Witam Panią,
Ze swoim problemem powinna Pani udać się na konsultację do Szpitala Chirurgii Plastycznej w Polanicy Zdoju lub do Kliniki Chirurgii Plastycznej w Warszawie szpitala CMKP przy ul. Czerniakowskiej. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rekonstrukcja końcówek palców
Szanowna Pani,
Wczoraj moja Mama miała właśnie taki wypadek. Jeden koniuszek palca został dość szybko doszyty (choć i tak bez gwarancji, że się "przyjmie"), drugi niestety nie. Byłbym bardzo zobowiązany za kontakt i podzielenie się doświadczeniami. Ukłony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
odkopałam trochę temat, ale tylko taki znalazłam co by nie zakładać nowego.
Czy ktoś orientuje się jaki jest koszt rekonstrukcji palców? dokładniej jednego palca, ??? i drugie pytanie czy gdzieś we Wrocławiu jest miejsce gdzie się tym zajmują?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jest mało ludzi, którzy mogliby pomoc w takiej sytuacji ja również jestem człowiekiem z problemem tego typu. Aktualnie zbieram na protezę tego palca a tutaj link jakby ktoś zechciał pomoc w zebraniu środków lub udostępnianiu. Będę niezmiernie wdzięczna https://pomagam.pl/rpmkvjan
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.