|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kremy wygładzające
Wiem , że na temat układanie włosów było mnóstwo postów , ale naprawdę ciężko znaleźć akurat to co mnie interesuje. Szukam czegoś do układania włosów na szczotkę . Mam kręcone włosy , dość suche ( jak to bywa przy kręconych włosach). Ostatnio używałam CHI straight guard ale niestety wysuszył mi włosy jeszcze bardziej niż miałam.
Najbardziej te u nasady . Dziewczyny jakie fluidy bądź kremy do układania włosów polecicie , żeby włosy wyglądały na bardziej błyszczące i wygładzone ? ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kremy wygładzające
KWC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
może i taaak
![]() czytałam dzisiaj z 2 h wypowiedzi i sama nie wiem ![]() więc nikt mi nie pomoże ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Moderatorom również jest ciężko zamykać takie wątki, to dużo zajmuje czasu, gdy każdy ma takie podejście. Myślałam, ze KWC ma kategorie kosmetyków, co upraszcza wyszukiwanie. Czym różniłyby się wypowiedzi tu a z KWC? Wybacz moją nieuprzejmość, ale tu od groma gnieżdżą się takie wątki, które niczego nie wprowadzają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W każdym bądź razie usunę wątek tylko nie wiem jak to zrobić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Gdy prostuję włosy używam balsamu wygładzającego z avonu po jakimś czasie końcówki się wywijają ; /
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() no tak ale przy tym używam serii nawilżającej z matrixa ![]() nie pogodzę się z moimi lokami ;>
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja tez mam włosy falujące,kręcone i puszyste..
Używalam kremu do wygładzania z Tigi-S factor Smoothing Lusterizer, Defrizzer and Tamer,oraz krem z Vitaliti'su.. chyba że oczekujesz czegoś ze sklepowych rzeczy to juz inna bajka
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
✌
|
Kręcone włosy są cudowne! Nigdy nie pogodzę się z tym, że ludzie z pięknymi spiralkami "na chama" je prostują.
![]() Autorko a czemu nie pozostawisz je takimi jakie są? Aż tak Ci nie odpowiadają? ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
To smutne no ale cóż, chyba najbardziej działająca metodą będzie wyprostowanie ich u fryzjera na jakiś okres. Tylko, że słyszałam, że to bardzo ale to bardzo niszczy strukturę włosa. Wybór nalezy do Ciebie. Bo wiem ile kosmetyków używała moja Siostra na kręcone włosy i nic nie pomagało.
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
To smutne no ale cóż, chyba najbardziej działająca metodą będzie wyprostowanie ich u fryzjera na jakiś okres. Tylko, że słyszałam, że to bardzo ale to bardzo niszczy strukturę włosa. Wybór nalezy do Ciebie. Bo wiem ile kosmetyków używała moja Siostra na kręcone włosy i nic nie pomagało.[/QUOTE] Właśnie fryzjerka też mi odradzała prostowania na jakiś czas.. ;] Zamówiłam sobie teraz szczotkę tangle treezer mam nadzieję że po niej moje włosy będą dużo lepsze ![]() Nie wiem jakoś tak źle się czuję kiedy patrzę na moje kręcone włosy w lustrze.. ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
rozczesujesz loki czyli robisz sobie szope i chcesz ja ujarzmic jakos
![]() mysle ze musisz nalozyc tone kosmetykow zeby to jakos wygladalo<czytaj--> nigdy nie beda gladkie w ten sposob> ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...grzejacych.htm to ma dobre oceny w KWC, ale też jest dość drogi. A nie napisałaś ile kasy chcesz na to przeznaczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.