|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Tipsy
Na tym forum jeszcze nigdy nie byłam i nie wiem czy dobrze umieszczam wątek.
Nie potrafię znaleźć odpowiedzi na moje pytanie, widocznie nie wiem jak to wklepać w wyszukiwarkę, bo pewnie pytanie padało już... Nie miałam nigdy tipsów i nie za bardzo się na tym znam, ale czy tipsy robi się na długich paznokciach czy na krótkich? Jeśli chodzi o rodzaje wykonania tez nie mam o tym zielonego pojęcia także byłam wdzięczna gdyby mnie ktoś oświecił... i mniej więcej chciałam jeszcze na koniec zapytać jaka jest taka optymalna cena (żeby mi byle czego nie zrobili) tipsów takich jakichś nie za mocno zdobionych, ale np. końcówka przypuśćmy w panterkę z jakimiś 2 świecidełkami małymi... P.S. Wybaczcie za moją niewiedze i być może głupie pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tipsy
Można robić jak dusza zapragnie
![]() Ale zazwyczaj robi się na krótkich (; A cena? ładne i dobre tipsy ok. 20-35 zł.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może ja też spróbuję pomóc
![]() klik klik klik klik 25 do 30 złotych biorą początkujące panie po kursach. I to jest cena chyba za sam materiał ![]() - tego, czy pazurki przedłużane są w salonie, czy w domu, - ceny produktów - tego, czy stylistka pracuje się w dużym mieście, czy w małej miejscowości - jak wysoko ceni swoją pracę stylistka ![]() ![]() Może poprzeglądaj pazurkowe galerie- niektóre dziewczyny naprawdę ładne pazurki robią, może znajdzie się ktoś z Twojej okolicy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
tipsy nakleja sie na krotkich paznokciach.
dlugie zeluje sie zelem silikonowym. za paznokcie optymalnie placi sie 60-90zl nie zaplacilabym wiecej niz 140zl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Paznokcie przedłużamy ("robimy tipsy
![]() Co do ceny jest ona uzalezniona od miejsca gdzie mieszkasz- wiadomo w duzym miescie zapłacisz więcej niz w maciupeńkim miasteczku ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
widzę zdania podzielone, ale ja niestety nie dysponuję wielkimi kosztami bo chodzę do szkoły średniej, także powyżej 100 zł to już raczej nie dam rady
![]() dziękuję Wam bardzo za pomoc dziewczyny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co.. zdania sa podzielone, bo jestesmy z roznych miast.
albi jest z wawy, a tam wiadomo- wszystko jest drozej.. ja jestem z mniejszego miasta i tu, az takich cen nie ma.. na cene sklada sie wiele czynnikow.. ale uwazam, ze dobrych paznokcie za 25-30zl nie da sie zrobic, bo tyle kosztuja same materialy.. wiec co?lecimy po kosztach.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ancik88 dobrze gada
![]() A co do Warszawskich cen, to tu za zwykłego frencha w drgim salonie można zapłacić i 200zł ![]() ![]()
Pozdrowionka! ![]() Albertyna Edytowane przez Albertyna Czas edycji: 2010-10-09 o 07:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
jak dobrze poszukasz to i za darmo zrobisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.