|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
co to za kolor?
jak w temacie. bardzo podoba mi sie taka zielen ale nie wiem jak znalezc taka farbę. czy myslicie, że taki kolor jest dobry,żeby pomalować całą pokoj? czy moze zastosowac tylko jako dodatek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co to za kolor?
Idź do Castoramy czy innego marketu w tej tematyce i popatrz na próbniki
![]() Dulux, Dekoral itp mają bajeczne kolory ![]() Moim zdaniem taki zielony może być i na całą ścianę- ja zaszalałam i mam w takich intensywnych kolorach wszystkie pomieszczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
można pomalować cały pokój ALE wszystko zależy od tego jak duży i jak nasłoneczniony jest ów pokój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
pokój jest dosc duży - 20 m2, ale od wschodu, wiec chyba nie jest to dobry pomysł, sama nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja widziałam pokoje malowane całe takim kolorkiem, jednak ja bym była za umalowaniem tylko jednej ściany, która będzie najbardziej odkryta. Bardzo ładny kolor, ale ja jakoś osobiście wolę akcenty, niż dominację barw, no chyba, że to pop-art
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
ja znalazlam farbe dekorala w bardzo podobnym kolorze na zalaczniku wizualizacja z tym kolorem kolor to angielska harmonia kolor zielone wzgorze.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1 - Śnieżka barwy natury
z duluxa http://magazynbudowlany.com.pl/index.../prasowe/4/425 jaśniejszy odcień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.